Λουκουμάδες με άρωμα πορτοκαλιού

<p><strong>Υλικά </strong></p>
<p><strong></strong><br /><span>500 γραμμάρια αλεύρι </span><br /><br /><span>1 κ.γ. κοφτό αλάτι </span><br /><br /><span>2 φακελάκια ξερή μαγιά </span><br /><br /><span>2 1/2 ποτήρια χλιαρό νερό </span><br /><br /><span>χυμό από ένα πορτοκάλι </span><br /><br /><span>ξύσμα από ένα πορτοκάλι </span><br /><br /><span>1 κ.σ. μέλι για το γαρνίρισμα καρύδια σουσάμι κανέλα μέλι άριστης ποιότητας </span></p>
<p><br /><br /><strong>Εκτέλεση</strong><span> </span></p>
<p><br /><span>Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν</span><br /><br /><span>Σκεπάζουμε το μείγμα και αφήνουμε για 30 λεπτά να φουσκώσει</span><br /><br /><span>Όταν είναι έτοιμο, βάζουμε μπόλικο λάδι σε μεγάλο σκεύος και το ζεσταίνουμε</span><br /><br /><span>Με τη βοήθεια κουταλιού που βουτάμε πριν σε ποτήρι με κρύο νερό κόβουμε κομματάκια ζύμης και ρίχνουμε στο καυτό λάδι</span><br /><br /><span>Αφήνουμε να ψηθούν ομοιόμορφα από όλες τις μεριές και τους  βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί.</span><br /><br /><span>Πασπαλίζουμε με καρύδια, κανέλα και περιχύνουμε με μέλι </span></p>
<p> </p>
<p>imommy.gr</p>

Σχετικά άρθρα