Φέτος θα λες "Την ταραμοσαλάτα την έφτιαξα εγώ!" Η πιο εύκολη συνταγή

<h3>Περιγραφή</h3>
<p><span>Δεν χρησιμοποιώ ΤΙΠΟΤΑ άλλο εκτός απο ταραμά, λάδι και λεμόνι. </span></p>
<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">200 γρ. ταραμά άσπρο ή ροζ (ό,τι προτιμάτε)</li>
<li class="rr_method_list">περίπου 700 γρ. ελαιόλαδο</li>
<li class="rr_method_list">1/2 ποτήρι νερού λεμόνι ( ή λίγο λιγότερο)</li>
</ul>
<div>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Χτυπάμε λίγο λίγο τον ταραμά στο γουδί να σπάσει τελείως. Βάζουμε τον σπασμένο ταραμά μας σε ένα βαθύ δοχείο ( ή το γουδί μας αν έχει αρκετό βάθος) και χρησιμοποιούμε ένα δυνατό μίξερ χειρός προσθέτοντας εναλλάξ και σε μικρή ποσότητα το λάδι και το λεμόνι. Το χτυπάμε διαρκώς να "δένει" με τα υγρά πριν προσθέσουμε τα υπόλοιπα. Φυσικά δοκιμάστε την πριν την τελειώσετε, όσο πιο πολύ λάδι και λεμόνι βάλετε τόσο πιο πολύ ξαρμυρίζει.</li>
<li class="rr_method_list">Αν θέλετε σερβίρεται και με φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και άνηθο. Καλή επιτυχία και καλή σαρακοστή!!</li>
</ol></div>
</div>
<div class="divider"> </div>
<div class="rr_comments">
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα</h3>
<p>Σε περίπτωση (σπάνιο) που σας "κόψει" προσθέστε μισό φλυτζανάκι του καφέ ζεστό (όχι βραστό) νερό</p>
<p>sintagespareas.gr</p>
</div>
</div>
</div>
<p><span><br /></span></p>

Σχετικά άρθρα