Αρχική / More / Εργασιακά / Θα έχω και άλλες μειώσεις στη σύνταξή μου;
Θα έχω και άλλες μειώσεις στη σύνταξή μου; thumbnail
Ο κύριος Διονύσης μας ρωτά: "Ειμαι συνταξιούχος του ΙΚΑ-ΤΕΑΜ απο τον Μάρτιο του 2005 και σήμερα η σύνταξη μου έχει φθάσει στα 1400 ευρώ καθαρά. Από τότε εχω ΤΠΥ και πληρώνω στον ΟΑΕΕ 700 ευρω το δίμηνο χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.Είμαι 67ετων.Ρωτώ: θα εχω και αλλες μειώσεις στην συνταξη μου; Σας ευχαριστω πολυ και σας ευχομαι Καλό Πάσχα! Απαντά η Εργατολόγος κυρία Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα Άγνωστες οι βουλές των μνημονίων. Κανείς δεν είναι σε θέση να σας ενημερώσει ποιες αποφάσεις θα ληφθούν σχετικά με τις συντάξεις,καθώς φοβάμαι, ότι τα μέτρα, που αφορούν στους συνταξιούχους δεν έχουν τελειώσει.Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, πράγμα,που μάλλον θα γίνει σχετικά σύντομα.

Θα έχω και άλλες μειώσεις στη σύνταξή μου;

Ο κύριος Διονύσης μας ρωτά:

“Ειμαι συνταξιούχος του ΙΚΑ-ΤΕΑΜ απο τον Μάρτιο του 2005 και σήμερα η σύνταξη μου έχει φθάσει στα 1400 ευρώ καθαρά. Από τότε εχω ΤΠΥ και πληρώνω στον ΟΑΕΕ 700 ευρω το δίμηνο χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.Είμαι 67ετων.Ρωτώ: θα εχω και αλλες μειώσεις στην συνταξη μου; Σας ευχαριστω πολυ και σας ευχομαι Καλό Πάσχα!

Απαντά η Εργατολόγος κυρία Μαρία-Μαγδαληνή Τσίπρα

Άγνωστες οι βουλές των μνημονίων. Κανείς δεν είναι σε θέση να σας ενημερώσει ποιες αποφάσεις θα ληφθούν σχετικά με τις συντάξεις,καθώς φοβάμαι, ότι τα μέτρα, που αφορούν στους συνταξιούχους δεν έχουν τελειώσει.Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, πράγμα,που μάλλον θα γίνει σχετικά σύντομα.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X