Ομελέτα με ταχίνι και πιπεριές!

<p><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></p>
<ul>
<li>4 κουταλιές αλεύρι για κάθε χρήση</li>
<li>2 κουταλιές Μακεδονικό Ταχίνι</li>
<li>200 ml νερό</li>
<li>2 κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι</li>
<li>2 κουταλιές ψιλοκομμένο κολοκύθι</li>
<li>2 κουταλιές ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά</li>
<li>2 κουταλιές ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά</li>
<li>κύμινο, κάρυ, κόκκινο πιπέρι, αλάτι, πιπέρι</li>
<li>1/2 κουταλάκι baking powder</li>
<li>Παρθένο Σησαμέλαιο για το τηγάνισμα</li>
<li>Λίγο μαΐντανό για το σερβίρισμα</li>
</ul>
<p><strong>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</strong></p>
<p>Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι , το κολοκυθάκι , τις πιπεριές και τις κόκκινες και τις πράσινες και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για λίγο και βάζουμε κόκκινο πιπέρι και κύμινο. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και φτιάχνουμε το χυλό. Βάζουμε αλεύρι για κάθε χρήση, μπέικιν πάουντερ, αλάτι και νερό. Στο τέλος προσθέτουμε και το ταχίνι. Ανακατεύουμε όλο το μείγμα και γίνεται σαν μείγμα για κρέπες. Προσθέτουμε στον χυλό τα λαχανικά μας και ανακατεύουμε. Βάζουμε στο τηγάνι το μείγμα, ψήνουμε σαν κανονική ομελέτα και σερβίρουμε!<br /><br /></p>

Σχετικά άρθρα