Η αγαπημένη λεμονάδα της Gwyneth Paltrow!

<p><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></p>
<p><span>1 ginger ξεφλουδισμένο και κομμένο</span></p>
<p><span>¾ της κούπας ζάχαρη</span></p>
<p><span>3 και ¾ της κούπας νερό</span></p>
<p><span>1 κούπα από χυμό λάιμ</span></p>
<p><span> </span></p>
<p><strong>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</strong></p>
<p><span>1. Για να κάνετε το σιρόπι από ginger, βάλτε την ζάχαρη με το ginger και τα ¾ της κούπας με νερό σε ένα τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά.</span></p>
<p><span>2. Σιγοβράστε το μείγμα ώστε η ζάχαρη να διαλυθεί και να μην υπάρχουν κόκκοι. Μόλις η ζάχαρη ρευστοποιηθεί, σβήστε το μάτι, καλύψτε το με το καπάκι και αφήστε το μακρυά από την φωτιά για 30 λεπτά.</span></p>
<p><span>3. Βάλτε το στο ψυγείο για 20 λεπτά για να δέσει το σιρόπι.</span></p>
<p><span>4. Συνδυάστε το σιρόπι με τον υμό από λάιμ και με τις 3 κούπες νερού.</span></p>
<p><span>5. Σερβίρετε την δροσιστική λεμονάδα με πολλά παγάκια.</span></p>

Σχετικά άρθρα