Τραγανιστά Κολοκυθάκια!

<div class="ingredients">
<div class="pos-ingredients">
<div class="element element-text last">
<h3>Υλικά</h3>
<ul>
<li>κολοκυθάκια: 1 κιλό</li>
<li>αλεύρι: 1 φλιτζάνι του τσαγιού</li>
<li>νερό</li>
<li>ελαιόλαδο για το τηγάνισμα</li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<div class="directions">
<div class="pos-directions">
<div class="element element-joomlamodule first"> </div>
<div class="element element-textarea last">
<h3>Εκτέλεση</h3>
<ol>
<li>
<p>Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια, τα κόβετε σε λεπτές φέτες, τα αλατίζετε και τα αφήνετε να σταθούν 2 περίπου ώρες. Τα στραγγίζετε και τα βουτάτε πρώτα στο αλεύρι και υστέρα στο νερό. Τα ρίχνετε αμέσως σε άφθονο καυτό λάδι. </p>
</li>
<li>
<p>Μόλις ετοιμαστούν, τα βάζετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσει το λάδι. Τα σερβίρετε με σάλτσα ντομάτας ή καλύτερα καρύδια σκορδαλιά. </p>
</li>
</ol></div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα