Βρυξέλλες: Οδηγός ταξί ψάχνει το γιο του και καταγράφει στο κινητό του την καταστροφή το πρωί της 22ας Μαρτίου thumbnail

Βρυξέλλες: Οδηγός ταξί ψάχνει το γιο του και καταγράφει στο κινητό του την καταστροφή το πρωί της 22ας Μαρτίου

Ένα παιδί κλαίει γεμάτο αίματα, συντρίμμια παντού, όλεθρος λίγα λεπτά μετά την επίθεση των τρομοκρατών


Τον όλεθρο που προκάλεσε η επίθεση στις Βρυξέλλες κατέγραψε ένας οδηγός ταξί λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στο αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ.

Ο Φρανσίσκο Ιζκουγιέρντο είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του έξω από το αεροδρόμιο όταν άκουσε το πρωί της 22ας Μαρτίου τις δύο εκρήξεις που συγκλόνισαν την περιοχή.

Χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκε μέσα στο κτήριο προκειμένου να βρει τον γιο του που δουλεύει εκεί.

Οι σκηνές που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο είναι σοκαριστικές. Συντρίμμια παντού. Ένα μικρό παιδί να κλαίει αναζητώντας βοήθεια ενώ το έχουν καλύψει το αίμα. Άνθρωποι να φωνάζουν απελπισμένοι ψάχνοντας κάποιον να τους μεταφέρει ή να τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Ιζκουγιέρντο έμεινε, όπως λέει, μέσα στο κτήριο για περίπου 30 λεπτά και πρόσφερε όπως μπορούσε τη βοήθειά του. Μετά τη μισή ώρα αυτή κατάφερε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του που του είπε ότι ο γιος του ήταν καλά στην υγεία του.

«Οι εικόνες, όμως, που είδα θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου» δηλώνει τώρα ο οδηγός ταξί.
Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο:Πηγή: Πρώτο Θέμα

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X