Έρευνα: Οι άνδρες προτιμούν τις μακιγιαρισμένες ή τις αμακιγιάριστες;  thumbnail

Έρευνα: Οι άνδρες προτιμούν τις μακιγιαρισμένες ή τις αμακιγιάριστες;

Πώς προτιμούν οι άνδρες τιος γυναίκες; Με ή χωρίς μακιγιάζ;


Όσες προσπάθειες και αν κάνετε για να φανείτε ελκυστικές μέσω ενός εντυπωσιακού μακιγιάζ όσο και αν το μελετάτε το θέμα δοκιμάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις, ξεχωριστά προιόντα καλλυντικών οι άνδρες δε θα το προσέξουν. Γιατί; 


Σύμφωνα με έρευνα των Πανεπιστημίων Μπανγκόρ και Αμπερντιν οι άνδρες προτιμούν τη γυναίκα πιο φυσική με λιγότερο μακιγιάζ. Πώς κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα; Έκαναν το εξής πείραμα. Έδωσαν σε γυναίκες καλλυντικά και τις προσκάλεσαν να κάνουν ένα βραδινό μακιγιάζ. Οι φωτογραφίες έπειτα δόθηκαν σε άνδρες οι οποίοι κλήθηκαν να επιλέξουν τις γυναίκες που τους αρέσουν πιο πολύ. Οι περισσότεροι προτίμησαν όσες είχαν ένα ελαφρύ μακιγιάζ. 


Πολλές είναι οι γυναίκες πάντως που υποστηρίζουν πως το βάψιμο το κάνουν για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και πως αφορά τον ίδιο τους τον εαυτό και όχι για να εντυπωσιάσουν τους άνδρες. Τι λέτε, είναι αλήθεια; 


Όπως και να έχει η φυσική ομορφιά έχει γίνει της μόδας στις celebrities. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες επιλέγουν να εμφανίζονται αμακιγιάριστες ή ελαφρώς μακιγιαρισμένες. Αυτές ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω. 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X