Αυθεντική σαλάτα του Σεφ!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">5-6 μεγάλα φύλλα μαρούλι σγουρό</li>
<li class="rr_method_list">2 μεγάλες ντομάτες</li>
<li class="rr_method_list">1 μεγάλο αγγούρι</li>
<li class="rr_method_list">1/4 κιλό πάριζα ή ζαμπόν (ανάλογα με το γούστο του καθενός)</li>
<li class="rr_method_list">300-400 γρ τριμμένο gouda</li>
<li class="rr_method_list">3 αυγά</li>
</ul>
<p class="rr_method_list"> </p>
<p class="rr_method_list"><span style="text-decoration: underline;">Υλικά για τη σως:</span></p>
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">7-8 γεμάτες κουταλιές της σούπας μαγιονέζα</li>
<li class="rr_method_list">7-8 γεμάτες κουταλιές της σούπας κέτσαπ</li>
<li class="rr_method_list">λίγο λάδι (περίπου 3-4 κουταλιές της σούπας)</li>
<li class="rr_method_list">λίγο ξύδι (περίπου 3-4 κουταλιές της σούπας)</li>
<li class="rr_method_list">ελάχιστο αλάτι</li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Βάζουμε για βράσιμο τα αυγά.</li>
<li class="rr_method_list">ΑΦού πλύνουμε και στεγνώσουμε καλά τα λαχανικά μας, τα κόβουμε σε κομμάτια (όπως θα κόβαμε την χωριάτικη σαλάτα μας) και τα βάζουμε στη σαλατιέρα.</li>
<li class="rr_method_list">Κόβουμε την πάριζα (ή το ζαμπόν) σε μικρά κυβάκια και τα ρίχνουμε στη σαλατιέρα.</li>
<li class="rr_method_list">Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε ώστε να μοιραστούν ομοιόμορφα όλα τα υλικά μας.</li>
<li class="rr_method_list">Αφού έχουμε ανακατέψει καλά, στην κορυφή της σαλατιέρας τοποθετούμε τα βρασμένα αυγά κομμένα στα τέσσερα το καθένα.</li>
<li class="rr_method_list">Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά για τη σως και τη ρίχνουμε στην επιφάνεια της σαλατιέρας ώστε να καλυφθούν όλα τα υλικά.</li>
</ol>
<p> </p>
<p>sintagespareas.gr</p>
<p> </p>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα