Αρχική / More / Celebrity news / MEGA Channel: Μισό μισθό πληρώνει για τον Μάρτιο – Πρώτη φορά από την έναρξη του καναλιού
MEGA Channel: Μισό μισθό πληρώνει για τον Μάρτιο - Πρώτη φορά από την έναρξη του καναλιού thumbnail

MEGA Channel: Μισό μισθό πληρώνει για τον Μάρτιο – Πρώτη φορά από την έναρξη του καναλιού

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των εργαζομένων στο MEGA Channel, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά της ύπαρξής του στην ελληνική τηλεόραση δεν θα καταβάλει ολόκληρο τον μισθό για τον μήνα Μάρτιο, την τελευταία εργάσιμη του μήνα.


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όλους τους εργαζόμενους του MEGA Channel, αφού, εν αντιθέσει με όλες τις προηγούμενες πληρωμές μισθοδοσίας, αυτή του Μαρτίου θα καταβληθεί κατά το ήμισυ.


Οπως ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι, η εξόφληση του μισθού θα πραγματοποιηθεί έως τις 11 Απριλίου, ωστόσο είναι εμφανές πλέον το κλίμα αβεβαιότητας.


Η νέα αυτή εξέλιξη έρχεται ως επακόλουθο της μετέωρης κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στο Μεγάλο Κανάλι και ενώ, λίγο νωρίτερα, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του ομίλου 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης, επιβεβαίωνε με ανακοίνωσή του πως θα μετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του MEGA, στο πλευρό του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου.
Πηγή: inews

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X