Μοσχαράκι με Καρότα!

<p><strong>ΥΛΙΚΑ</strong><strong>:</strong></p>
<div>
<ul>
<li>1 ½ κιλό μοσχάρι ελιά</li>
<li>2 φλιτζάνια χυμό πορτοκαλιού</li>
<li>½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού</li>
<li>100 ml ελαιόλαδο</li>
<li>10 καρότα κομμένα σε μέτρια κομμάτια</li>
<li>1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών</li>
<li>1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ</li>
<li>Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι</li>
</ul>
</div>
<p><strong>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</strong><strong>:</strong><strong></strong></p>
<ol start="1">
<li>Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε σε πυρέξ με καπάκι.</li>
<li>Ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού.</li>
<li>Προσθέτουμε τα καρότα, το ελαιόλαδο και το ζωμό λαχανικών.</li>
<li>Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε όλο το βράδυ στους 100 βαθμούς (περίπου 6-7 ώρες).</li>
<li>Αφήνουμε να κρυώσει το κρέας και το κόβουμε σε κομμάτια.</li>
<li>Αφαιρούμε τα καρότα και σουρώνουμε το ζουμί από το κρέας.</li>
<li>Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνουμε.</li>
<li>Αφαιρούμε λίγο σε ένα βαθύ πιάτο και με τον αναδευτήρα διαλύουμε το κορν φλάουρ.</li>
<li>Προσθέτουμε το μείγμα στο σκεύος και ανακατεύουμε καλά.</li>
<li>Σερβίρουμε το κρέας με τα καρότα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.</li>
</ol>

Σχετικά άρθρα