Πεντανόστιμα Σπιτικά Πιτσάκια!

<p><span><span style="color: #c00000;">Υλικά</span></span><br /><span><span style="color: #000000;">Για τη ζύμη</span></span><br /><span>4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις </span><br /><br /><span>1 ποτήρι χλιαρό νερό </span><br /><br /><span>1 κύβο νωπή μαγιά ή 1 φακελάκι ξερή </span><br /><br /><span>1 κ.σ. ελαιόλαδο </span><br /><br /><span>αλάτι </span><br /><br /><span><span style="color: #000000;">Για τη γαρνιτούρα</span> </span><br /><span>σάλτσα ντομάτας </span><br /><br /><span>γαλοπούλα, ζαμπόν, σαλάμι αέρος ή ότι αλλαντικό θέλετε</span><br /><br /><span>τυρί τριμμένο</span><br /><br /><span><span style="color: #c00000;">Εκτέλεση</span></span><br /><span>Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και τα ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν</span><br /><br /><span>Έπειτα ρίχνετε λίγο αλεύρι μέχρι να γίνει χυλός και μετά το αλάτι</span><br /><br /><span>Συνεχίζετε ρίχνοντας αλεύρι μέχρι η ζύμη σας να μην κολλάει στα χέρια</span><br /><br /><span>Αφήνετε την ζύμη να ξεκουραστεί για 20′, σε ζεστό μέρος σκεπασμένη, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο</span><br /><br /><span>Aνοίγετε την ζύμη με ένα πλάστη και με ένα ποτήρι κόβετε σε μικρότερα στρογγυλά κομμάτια.</span><br /><br /><span>Βάζετε 1 κουταλιά γλυκού σάλτσα τη γαλοπούλα και το τριμμένο τυρί σε κάθε πιτάκι</span><br /><br /><span>Ψήνετε για 15′ στους 180 C. </span></p>
<p> </p>
<p>imommy.gr</p>

Σχετικά άρθρα