Μάφινς με φράουλες και μπανάνα!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">110 γρ. βούτυρο ανάλατο (λιωμένο)</li>
<li class="rr_method_list">150 γρ. καστανή ζάχαρη</li>
<li class="rr_method_list">2 μεγάλα αυγά (ελαφρώς χτυπημένα)</li>
<li class="rr_method_list">1 κ.γ. εσάνς βανίλιας</li>
<li class="rr_method_list">250 γρ. φρέσκες φράουλες (κομμένες σε μικρά κομμάτια)</li>
<li class="rr_method_list">2 μπανάνες</li>
<li class="rr_method_list">250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις</li>
<li class="rr_method_list">2 κ.γ. baking powder</li>
<li class="rr_method_list">1 κ.γ. κανέλα</li>
<li class="rr_method_list">μια πρέζα αλάτι</li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Βάζουμε τις δύο μπανάνες στο φούρνο στους 180oC για 10 λεπτά ή μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους, τις καθαρίζουμε και τις λιώνουμε με πιρούνι.</li>
<li class="rr_method_list">Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη με τα χτυπημένα αυγά, τις λιωμένες μπανάνες, το βούτυρο και τη βανίλια.</li>
<li class="rr_method_list">Σε άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder, το αλάτι και την κανέλα. Προσθέτουμε πρώτα τις φράουλες και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα και στη συνέχεια όλα τα «υγρά υλικά» που έχουμε στο πρώτο μπολ.  Ανακατεύουμε μόνο όσο χρειάζεται για να ενωθούν τα υλικά μας.</li>
<li class="rr_method_list">Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα για muffins και ψήνουμε το μείγμα μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 20 λεπτά περίπου.</li>
</ol></div>
</div>
<div class="divider"> </div>
<div class="rr_comments">
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα</h3>
<p> </p>
<p>Μπορούμε αν θέλουμε, να προσθέσουμε 1 κουταλιά κακάο και να τα κάνουμε σοκολατένια! </p>
<p> </p>
<p>sintagespareas.gr</p>
</div>
<div id="personalcomment"> </div>
<div class="moduletablerelated"> </div>
</div>

Σχετικά άρθρα