Σαλάτα 5 γεύσεων!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">600g σπανάκι</li>
<li class="rr_method_list">500g φράουλες</li>
<li class="rr_method_list">100g ξανθές σταφίδες</li>
<li class="rr_method_list">100g μαύρες σταφίδες</li>
<li class="rr_method_list">100g κάσιους ή αμύγδαλα ασπρισμένα</li>
<li class="rr_method_list">50g ασπρισμένο σουσάμι</li>
<li class="rr_method_list">λίγο ξίδι balsamic</li>
<li class="rr_method_list">ελαιόλαδο</li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι και τις φράουλες.</li>
<li class="rr_method_list">Κόβουμε το σπανάκι σε χοντρά κομμάτια.</li>
<li class="rr_method_list">Κόβουμε τις μεγάλες φράουλες σε 2-3 κομμάτια και τις μικρές τις αφήνουμε ολόκληρες.</li>
<li class="rr_method_list">Αναμιγνύουμε το σπανάκι με τις φράουλες. Ραντίζουμε με το ξίδι, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε προσεκτικά.</li>
<li class="rr_method_list">Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε πάλι και σερβίρουμε.</li>
</ol></div>
</div>
<div class="divider"> </div>
<div class="rr_comments">
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα</h3>
<p>Η συνταγή αυτή είναι από το βιβλίο μου (Ευδοκία Πατσιλινάκου), "Σαλάτες με γεύσεις ελληνικές", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις προπομπός.</p>
<p> </p>
<p>sintagespareas.gr</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα