Νόστιμο Ριζότο με Λαχανικά!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">2 φλιτζανάκια ρύζι bashmati</li>
<li class="rr_method_list">1/2 πιπεριά πράσινη</li>
<li class="rr_method_list">1/2 πιπεριά κόκκινη</li>
<li class="rr_method_list">1/2 κούπα μανιτάρια κατεψυγμένα</li>
<li class="rr_method_list">λίγο ελαιόλαδο</li>
<li class="rr_method_list">1 κ.γ. κάρυ</li>
<li class="rr_method_list">1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα</li>
<li class="rr_method_list">αλάτι</li>
<li class="rr_method_list">πιπέρι</li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.</li>
<li class="rr_method_list">Αφού κάψει αρκετά ρίχνουμε τα μανιτάρια.</li>
<li class="rr_method_list">Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν λίγο και να βγάλουν τα νερά τους.</li>
<li class="rr_method_list">Στη συνέχεια ρίχνουμε την κόκκινη και πράσινη πιπεριά, αφού πρώτα τις έχουμε κόψει μικρά κομματάκια.</li>
<li class="rr_method_list">Αφήνουμε αυτά τα υλικά αυτά να βράσουν καλά και να μαλακώσουν.</li>
<li class="rr_method_list">Κατόπιν ρίχνουμε το ρύζι, το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και το αφήνουμε λίγο να τσιγαριστεί.</li>
<li class="rr_method_list">Στο μείγμα αυτό ρίχνουμε βραστό νερό (με το μάτι).</li>
<li class="rr_method_list">Περιμένουμε μέχρι το ρύζι μας να βράσει.</li>
<li class="rr_method_list">Σε περίπτωση που το νερό εξατμιστεί και το ρύζι δεν έχει βράσει, προσθέτουμε και άλλο βραστό νερό, μέχρι το ρύζι να μαλακώσει.</li>
</ol></div>
</div>
<div class="divider"> </div>
<div class="rr_comments">
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα</h3>
<p> </p>
<p>Το ρύζι όταν το βγάλουμε απο την κατσαρόλα θα πρέπει να έχει ζουμάκι και να μην είναι στεγνό.</p>
<p> </p>
<p>sintagespareas.gr</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα