Ολοι οι μνηστήρες της Yahoo thumbnail
O εκδότης της Daily Mail βρίσκεται σε συζητήσεις για πιθανή εξαγορά της Yahoo. H τελευταία που έχει αξία 38 δις δολάρια ή 27 δις σε λίρες διέθεσε τον πυρήνα της επιχείρησης προς πώληση με τις προσφορές να κλείνουν στις 18 Απριλίου.

Ολοι οι μνηστήρες της Yahoo

O εκδότης της Daily Mail βρίσκεται σε συζητήσεις για πιθανή εξαγορά της Yahoo.
H εταιρεία που έχει αξία 38 δις δολάρια ή 27 δις σε λίρες διέθεσε τον πυρήνα της επιχείρησης προς πώληση με τις προσφορές να κλείνουν στις 18 Απριλίου.


Οι Daily Mail και η θυγατρική της εταιρεία, General Trust, επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες.


«Δεδομένης της επιτυχίας των dailymail.com και Elite Daily βρισκόμαστε σε συζητήσεις με διάφορες πλευρές που είναι σε θέση να παράσχουν προσφορές για τη Yahoo», δήλωσε εκπρόσωπος της DMGT. «Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο και δεν είναι σίγουρο ότι αυτή η συναλλαγή θα λάβει τελικά χώρα», συνέχισε. 


Η Daily Mail & General Trust, των οποίων το βασικό ενδιαφέρον είναι οι δραστηριότητες της Yahoo στον τομέα των ειδήσεων και των μέσων ενημέρωσης, είναι ένας μόνο από τους 40 παίκτες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την διαδικτυακή πύλη.


Η Yahoo έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με την Verizon, την IAC/InterActiveCorp και την CBS, δήλωσε μια από τις πηγές. 


H εταιρεία συρρικνώθηκε μετά την γιγάντωση της Google και την εμφάνιση των Facebook και Snapchat. 


Το Φεβρουάριο η διευθύνων σύμβουλος Marissa Mayer ανακοίνωσε στρατηγική μελέτη που προέβλεπε τη διερεύνηση σεναρίων πώλησης, την απόλυση προσωπικού 1.700 ατόμων, το κλείσιμο πέντε γραφείων της ανά τον κόσμο και εφτά ηλεκτρονικών περιοδικών. 


Πάντως η Yahoo εξακολουθεί να προσελκύει ένα πολύ μεγάλο κοινό. 


Πηγή: theguardian.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X