Ανοιξιάτικη Πέστροφα!

<div class="wrapper">
<h2>Σιγουρέψου ότι έχεις:</h2>
<div class="ingridients">
<ul>
<li>2-3 καρότα ψιλοκομμένα σε στρογγυλές φέτες</li>
<li>1 ματσάκι ψιλοκομμένες καυκαλίθρες</li>
<li>Χυμό από 2 λεμόνια</li>
<li>200 γρ. Βιτάμ</li>
<li>6 πέστροφες μέτριου μεγέθους</li>
<li>2-3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες</li>
<li>1-2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες</li>
<li>Αλάτι και πιπέρι</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="block_recipe_ingr_bottom"> </div>
<div class="block_steps">
<div class="block_steps_mid">
<div class="wrapper">
<h2>Ξεκινάμε!</h2>
<div class="steps_wrapper">
<ul>
<ul>
<li><span class="num">1</span><span class="r_text"><span class="r_text">Καθάρισε, πλύνε, αλατοπιπέρωσε και περίχυσε με το χυμό λεμονιού τις πέστροφες. Μετά τοποθέτησέ τες σε ένα τετράγωνο κομμάτι αλουμινόχαρτο, ξεχωριστά την κάθε πέστροφα, και άλειψέ τες με λίγο από το <span class="h_tip_wrapper"><span class="h_tip_mid"><span class="word">Βιτάμ</span></span></span></span></span>
<div class="tooltip_container"> </div>
<span class="r_text">.</span></li>
</ul>
</ul>
<div class="clear"> </div>
<ul>
<ul>
<li><span class="num">2</span><span class="r_text">Μοίρασε, δίκαια παρακαλώ, τα χορταρικά στις 6 πέστροφες, κλείσε τα αλουμινόχαρτα, τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί και ψήσε τις πέστροφες της άνοιξης σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C για 25-35 λεπτά της ώρας.</span></li>
</ul>
</ul>
<div class="clear"> </div>
<ul>
<ul>
<li><span class="num">3</span><span class="r_text">Άνοιξε το αλουμινόχαρτο την τελευταία στιγμή και σέρβιρε τις πέστροφες όσο είναι ακόμα ζεστές.</span></li>
</ul>
</ul>
<div class="clear"> </div>
<p class="end_steps"> </p>
<p class="end_steps">http://cookoo.gr/</p>
</div>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα