Σαλάτα με Ρόκα Πορτοκάλι!

<p><strong>Υλικά:</strong></p>
<ul>
<li>1 ματσάκι ρόκα</li>
<li>1 πορτοκάλι</li>
<li>παρμεζάνα κομμένη σε λεπτές λωρίδες</li>
<li>1 κ.σ κουκουνάρι</li>
</ul>
<p><strong>Για το ντρέσινγκ:</strong></p>
<ul>
<li>1 κ.σ. μέλι</li>
<li>2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο</li>
<li>4 κ.σ. ελαιόλαδο</li>
</ul>
<p><strong>Εκτέλεση:</strong><span> </span><br /><br /><span>Πλένουμε κόβουμε την ρόκα και την βάζουμε στην πιατέλα. </span><br /><br /><span>Αλατίζουμε. </span><br /><br /><span>Καθαρίζουμε και κόβουμε σε τέταρτα το πορτοκάλι, μετά σε λεπτές φετούλες και το προσθέτουμε στην ρόκα. </span><br /><br /><span>Βάζουμε το κουκουνάρι από πάνω και τέλος τα λεπτοκομμένα φύλλα της παρμεζάνας. </span><br /><br /><span>Κάμουμε το ντρέσιγκ, χτυπώντας όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και περιχύνουμε από πάνω. </span><br /><br /><span>Σημείωση: Μπορούμε να προσθέσουμε σύκα παστά ή και ρόδι.</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://greekcook.gr/</p>

Σχετικά άρθρα