Δροσερή σούπα με αγγούρι και cream cheese!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>2</strong> <span>αγγούρια με τη φλούδα τους κομμένα σε καρέ</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>συσκευασία τυρί κρέμα</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά</span></span></li>
<li><span><strong>2</strong> <span>φλ. ζωμό κότας σε θερμοκρασία δωματίου</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>αλάτι</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ.</strong> <span>δυόσμο</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ.</strong> <span>άνηθο</span></span></li>
</ul>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div class="time"><strong><br /></strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Κόβουμε στη μέση τ' αγγούρια με τη φλούδα και αν έχουν πολλούς σπόρους τους αφαιρούμε. Τα κόβουμε σε καρέ και τα βάζουμε στο blender. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αλέθουμε καλά να πολτοποιηθούν. Μοιράζουμε σε παγωμένα μπολ. Σερβίρουμε με λίγο τυρί κρέμα και λίγο δυόσμο.</span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span>argiro.gr</span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα