Ο εύκολος τρόπος για Παγωτό Φυστίκι!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>1</strong> <span>ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>εβαπορέ γάλα με χαμηλά λιπαρά παγωμένο στην κατάψυξη για 2 ώρες</span></span></li>
<li><span><strong>250ml</strong> <span>κρέμα γάλακτος light</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.γ.</strong> <span>κάρδαμο τριμμένο</span></span></li>
<li><span><strong>50ml</strong> <span>ροδόνερο</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>βανίλια</span></span></li>
<li><span><strong>250 γρ.</strong> <span>φιστίκι Αιγίνης ψίχα ωμή χοντροκομμένο</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>λίγες σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>λιωμένη σοκολάτα για το σερβίρισμα</span></span></li>
</ul>
<div> </div>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div class="time"><strong><br /></strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Σε μπολ βάζουμε το παγωμένο εβαπορέ με το ζαχαρούχο και με μίξερ χειρός το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 5΄. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρδαμο, το ροδόνερο και την βανίλια. Χτυπάμε λίγο να ανακατευτούν. Προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το φιστίκι. Ισομοιράζουμε στα φορμάκια. Παγώνουμε για 5-6 ώρες να σφίξουν. Σχίζουμε τα φορμάκια, αναποδογυρίζουμε σε πιάτο και σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα.</span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span>argiro.gr</span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα