Σαλάτα με αβοκάντο και γαρίδες!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>1</strong> <span>σαλάτα τρυφερή</span></span></li>
<li><span><strong>1 ματσάκι </strong><span>ρόκα</span></span></li>
<li><span><strong>2</strong> <span>μικρά αγγουράκια</span></span></li>
<li><span><strong>1 καρδιά</strong> <span>μαρούλι</span></span></li>
<li><span><strong>1</strong> <span>αβοκάντο</span></span></li>
<li><span><strong>8</strong> <span>γαρίδες βρασμένες</span></span></li>
<li class="subtitle"><span>Για τη σος</span></li>
<li><span><strong>4 κ.σ. </strong><span>ελαιόλαδο</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ. </strong><span>χυμός λεμονιού</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.γλ. </strong><span>Μουστάρδα</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.γλ. </strong><span>ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.γλ. </strong><span>μαϊντανός ψιλοκομμένος</span></span></li>
<li><span><strong>λίγες σταγόνες </strong><span>ταμπάσκο</span></span></li>
<li><span><strong>1 πρέζα </strong><span>αλάτι</span></span></li>
</ul>
<div> </div>
<div> </div>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body">
<p>Πλένουμε τα αγγουράκια και τα κόβουμε κατά μήκος σε πάρα πολύ λεπτές φέτες. Καθαρίζουμε τις βρασμένες γαρίδες και αφαιρούμε το εντεράκι από τη ράχη. Αν είναι μεγάλες τις κόβουμε κατά μήκος (πεταλούδα). Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε τα λαχανικά. Χοντροκόβουμε τα φύλλα σαλάτας, την καρδιά μαρουλιού και τη ρόκα σε σαλατιέρα. Καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες. Προσθέτουμε το αγγούρι και τις γαρίδες. Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σος στο μούλτι και τα πολτοποιούμε. Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα μουστάρδας την τελευταία στιγμή. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.</p>
<div> </div>
<div>argiro.gr</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα