Υγιεινή Σαλάτα χωρίς Γλουτένη

<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>2 αβοκάντο, κομμένα σε κυβάκια avocados<br />2 – 3  ντομάτες σφιοκτές κομμένες σε κυβάκια <br />100 γρ. φρέσκο κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κυβάκια  <br />2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο <br />2 κ.σ. βασιλικό  <br />Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι </p>
<p><span style="font-size: 1.17em;"><br /></span></p>
<p><strong><span style="font-size: 1.17em;">Οδηγίες:</span></strong></p>
<div>
<p>Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε την σαλάτα σκεπασμένη στο ψυγείο για 3 ώρες για να μαριναριστεί. </p>
<p> </p>
<p>gourmed.gr</p>
</div>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα