Έχεις πράσινα μάτια; 3+2 make up tips για όλη την ημέρα!

Το φυσικό μακιγιάζ ταιριάζει σε όλες. Είτε έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είτε πιο σκούρα είτε είναι με φακίδες είτε έχεις ελαφριές πανάδες. Είναι η εύκολη λύση των γυναικών!

Όμως, υπάρχουν make up looks που ταιριάζουν λίγο παραπάνω ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σου, όπως για παράδειγμα είναι τα πράσινα μάτια τα οποία από μόνα τους είναι σούπερ εκφραστικά.

Έτσι, και εμείς μπήκαμε στο αγαπημένο μας Pinterest, βρήκαμε μερικά make up για όλη την ημέρα και σας τα παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Είναι εξάλλου, για όλη την ημέρα.

Πώς να κάνω το μακιγιάζ μου;

Δηλαδή μπορείς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν σου για τη δουλειά και να το αφαιρέσεις προς το μεσημέρι για να μην έχεις «βαριά» αίσθηση.

Για το απόγευμα, από την άλλη, μπορείς να τονίσει λίγο παραπάνω τα μάτια αλλά και πάλι να κινηθείς σε γήινους τόνους, ενώ για το βράδυ σού έχουμε όχι μια αλλά δύο επιλογές ανάλογα με το πόσο τολμηρή είσαι!

Αλλά τα παραπάνω είναι μια πρόταση με την οποία γενικά, έχεις το προνόμιο να «παίξεις» μέσα στην ημέρα σου και για παράδειγμα, να κάνεις τα μάτια σου έντονα το πρωί. Πάρε έμπνευση και δοκίμασε αυτά που θες εσύ:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έχεις μικρά και στρογγυλά μάτια; Βήμα προς βήμα πώς να βάλεις το eyeliner!

Είσαι ξανθιά με γαλανά μάτια; Το ιδανικό μακιγιάζ για εσένα

Τι προϊόντα να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις το τέλειο μπλε στα μάτια σου;

Σχετικά άρθρα