Ανοιξαν το θησαυροφυλάκιο του Πρινς- Είναι γεμάτο με… ακυκλοφόρητα τραγούδια thumbnail

Ανοιξαν το θησαυροφυλάκιο του Πρινς- Είναι γεμάτο με… ακυκλοφόρητα τραγούδια

Εννέα μέρες μετά το θάνατο του Πρινς άνοιξε το θησαυροφυλάκιο του τραγουδιστή, το οποίο είναι γεμάτο με ακυκλοφόρητα τραγούδια που είχε γράψει ο ίδιος.


Ο Πρινς είχε βγάλει 39 άλμπουμ ηχογραφημένα σε στούντιο και δεκάδες άλλα μουσικά πρότζεκτ. Ωστόσο, φαίνεται πως είχε πολλά να δώσει… καθώς πίσω του άφησε μία ολόκληρη περιουσία σε μουσική, που δεν έχει ακούσει ποτέ ο κόσμος.


«Μία ημέρα, κάποιος θα τα κυκλοφορήσει. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να το κάνω εγώ. Είναι τόσα πολλά», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του.


33AB350900000578-3566672-image-m-32_1461978269484.jpg
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο τραγουδιστής είχε αφήσει πίσω του τόσα πολλά τραγούδια που θα μπορούσε να κυκλοφορεί ένα άλμπουμ του το χρόνο, για τον επόμενο αιώνα.


Το θησαυροφυλάκιό του ήταν ένα τεράστιο δωμάτιο το σπίτι του και η πόρτα του ήταν σφραγισμένη με έναν περιστρεφόμενο τροχό. Η εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση της περιουσίας του άνοιξε το θησαυροφυλάκιο, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποια διαθήκη του.


Πηγή: star.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X