Τα αστρολογικά νέα, μέχρι και τις 8 Μαίου, απο τον Κώστα Λεφάκη thumbnail
Οι εντάσεις στις σχέσεις με τους άλλους συνεχίζονται και τα γεγονότα διαδέχονται γρήγορα το ένα το άλλο στο ξεκίνημα του Μαΐου. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικά σας προβλήματα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρχουν δυσκολίες αν δεν εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις.

Τα αστρολογικά νέα, μέχρι και τις 8 Μαίου, απο τον Κώστα Λεφάκη


ΚΡΙΟΣ


Οι εντάσεις στις σχέσεις με τους άλλους συνεχίζονται και τα γεγονότα διαδέχονται γρήγορα το ένα το άλλο στο ξεκίνημα του Μαΐου. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικά σας προβλήματα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρχουν δυσκολίες αν δεν εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις. Συνεχίστε να είστε διαλλακτικοί στις σχέσεις και περισσότερο συνεργάσιμοι στην ερωτική σας ζωή.  Ο Μάιος προβλέπεται κατάλληλος να υλοποιηθούν πρακτικές υποθέσεις αλλά απαιτεί οργάνωση του χρόνου και σωστή κατεύθυνση των ενεργειών σας προκειμένου οι προσωπικές επιδιώξεις σας να υλοποιηθούν. 


ΤΑΥΡΟΣ


Διαβλέψτε τους κινδύνους αυτής της περιόδου και προνοήστε για νέες αναστατώσεις στο παρασκήνιο της εργασίας σας. Αποφύγετε πείσματα και καπρίτσια στις προσωπικές σας σχέσεις όπως επίσης εκνευρισμούς και ευθιξίες. Μην αμελείτε οικονομικές υποχρεώσεις και μην αφήνετε περιουσιακά στοιχεία ακάλυπτα. Προσπαθήστε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο ή θα σας δώσουν περισσότερη χαρά στα ερωτικά σας. Αποφύγετε πάντως κάθε τι που θα έβαζε σε κίνδυνο μία μόνιμη σχέση εκτός αν έχετε αποφασίσει να δώσετε τέλος. Κατάλληλες οι πρώτες μέρες του μήνα για να διευρύνετε την κοινωνική σας δραστηριότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Παρά τον εκνευρισμό και τα άγχη των πρώτων ημερών του Μαΐου, όλα δείχνουν πως γρήγορα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για τους περισσότερους από εσάς ενώ οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε νέες δραστηριότητες στην εργασία σας ή να τελειώσετε ένα σχέδιο ή εργασία που έχετε αναλάβει. Ο Μάιος είναι κατάλληλος για να κάνετε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η περίοδος αυτή προπαρασκευάζει τις αιτίες για αποφασιστικές αλλαγές που θα προκύψουν μετά τον Αύγουστο. Προς το παρόν οι βιαστικές κινήσεις δεν συνιστώνται όπως επίσης και τα ριψοκίνδυνα εγχειρήματα στην οικονομική σας διαχείριση.  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Πρέπει να είστε αρκετά καλύτερα ψυχολογικά μετά τις πρώτες μέρες του Μαΐου και διαφαίνεται μια πρώτη σειρά λύσεων σε προβλήματα που σας είχαν κυριεύσει τον προηγούμενο μήνα. Ωστόσο πρέπει να συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε και να κινείστε με σύνεση και ρεαλισμό. Η κατάσταση στην εργασία σας για τους περισσότερους από εσάς δεν είναι ασαφής αλλά συγκεκριμένη με πολλές καινούργιες ευθύνες που απαιτούν συνέπεια. Αξιοποιήστε καθετί καλό που μπορούν να σας δώσουν αυτές οι μέρες. Βελτιώνεται επίσης το κλίμα στην οικογένεια αλλά και στην προσωπική σας ζωή.


 


ΛΕΩΝ


Η διάθεση σας βελτιώνεται και η νέα Σελήνη του Μαΐου στις 6 του μήνα σας δίνει το έναυσμα να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα ενισχύσουν τα συμφέροντα σας ή θα σας βγάλουν από μια επαγγελματική δυσκολία. Στο μεταξύ προσπαθήστε να μην φθείρεστε από το στενό περιβάλλον ή με τις δυσκολίες της εργασίας σας. Κυρίως μην κουράζεστε να πείσετε ανθρώπους που δεν είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν μαζί σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και αναλάβετε μόνοι σας την βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας αν έχετε αυτή την ευχέρεια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Μάιος προχωρώντας θα σας βοηθήσει να νοιώσετε περισσότερο ασφαλείς χωρίς αυτό να σημαίνει καμία βελτίωση της καθημερινότητας. Πολλοί θα βάλετε καινούργιους στόχους προκείμενου να είστε ασφαλείς κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Κάποιες αναμετρήσεις στο περιβάλλον της εργασίας σας ή κάποιες νέες μικρές δυσκολίες στα οικονομικά σας κρίνονται αναπόφευκτες. Προσπαθήστε να είστε συνεννοήσιμοι, συνεργάσιμοι και όσο μπορείτε να βοηθάτε τους άλλους χωρίς να περιμένετε την ανταπόδοση. Συναισθηματικά η περίοδος παραμένει μεταβατική και κάποια περιστατικά ενδεχομένως να σας αιφνιδιάσουν.


 


ΖΥΓΟΣ


Συνεχίστε να είστε προσεκτικοί, μεθοδικοί και να διατηρείτε αποστάσεις ασφαλείας κυρίως από το περιβάλλον εκείνο που είναι επεισοδιακό, επικίνδυνο ή λίγο παράλογο. Μην κάνετε τίποτα σπασμωδικό ή βεβιασμένο γιατί μια νέα περιπλοκή θα σας ταλαιπωρήσει ψυχικά. Μην ξεχνάτε να είστε συντηρητικοί και προνοητικοί στα οικονομικά σας, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να υποβληθείτε έξοδα που δεν είναι καθόλου απαραίτητα. Χρειάζεστε ένα σωστό προγραμματισμό και αρκετή προσοχή στις συναλλαγές σας. Φυσικά δεν πρέπει να περιμένετε και θαύματα αλλά μία σχετική και σταθερή βελτίωση. Στα ερωτικά σας η ένταση συνεχίζεται. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Οι επαγγελματικές σας προοπτικές φαίνεται να παρουσιάζουν ενδιαφέρον στην διάρκεια του Μαΐου. Σταδιακά θα δείτε μερικές από τις επιδιώξεις σας να φτάνουν κοντά στην πραγματοποίηση τους. Αισθητή βελτίωση θα φανεί και στα οικονομικά σας ή έστω εξυπηρέτηση για την κάλυψη κάποιων αναγκών σας. Τα γεγονότα στην διάρκεια αυτού του μήνα θα διαμορφώσουν και την συνέχεια του 2016 στον τομέα των σχέσεων και στον τομέα της επαγγελματικής δράσης. Ο Μάιος θα κρίνει αν είστε διατεθειμένοι να κουραστείτε και καλό θα είναι να μην αφήνετε τα άγχη σας να σας αποδιοργανώνουν. Σύντομα θα προκύψουν και εξελίξεις και στα αισθηματικά σας και σύντομα θα σας δοθούν μηνύματα που θα αφορούν αυτόν τον τομέα. 


 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Χρειάζεστε καλή οργάνωση αλλά και μια δυνατή δόση ψυχαγωγίας. Δυο είναι τα πράγματα που μπορούν να διαψεύσουν τις προσδοκίες σας αυτό το μήνα, η ανυπομονησία και η άσχημη τακτική. Μην προχωράτε αν δεν υπολογίσετε σωστά τις δυνάμεις σας στα οικονομικά σας και αν δεν βεβαιωθείτε ότι τα νώτα σας είναι εξασφαλισμένα. Όπως και αν δράσετε χρειάζεται χρόνος για να πραγματοποιηθούν όσα σκέπτεστε. Και δεν είναι σκόπιμο να επαναπαυτείτε στις ενδείξεις της βελτίωσης πριν να έρθει η απόδειξη και η ασφάλεια. Στα ερωτικά σας τα πράγματα δεν είναι τόσο συγκεκριμένα. Μην δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Προχωράτε και ετοιμάζεστε για γενικές αλλαγές ενόψει των επόμενων μηνών. Ο μήνας αυτός ολοκληρώνει τις εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής, υποχωρούν κάποιες αναταράξεις και δίνει έμφαση στην δημιουργική και παραγωγική πλευρά της ζωής σας. Δεν θα λείψουν οι διαφωνίες ή συγκρούσεις με το στενό σας περιβάλλον, αλλά δεν έχετε παρά να βλέπετε και την αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων και να περιορίζετε την εριστικότητα και την ευθιξία στην συμπεριφορά σας.Τα ερωτικά σας χρειάζονται ακόμα χρόνο για να βελτιωθούν και φυσικά τις μέρες αυτές δεν επιτρέπονται προκλήσεις ή ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες. 


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Έχετε πολύ δουλειά και πολύ τρέξιμο τις μέρες που ακολουθούν. Είναι ενδεχόμενο να αρχίζουν να πραγματοποιούνται από τώρα οι αλλαγές που επιδιώξατε τους προηγούμενους μήνες. Ωστόσο οι συνθήκες του Μαΐου θα σας κουράσουν. Αλλαγή στην εργασία, αλλαγή περιβάλλοντος σε αυτή, αλλαγή κατοικίας ή και τόπου διαμονής είναι πράγματα που πρέπει να προσπαθήσετε να επιτευχθούν για όσους τα έχετε ήδη δρομολογήσει. Αλλά και όσοι εξαιρείστε αυτών των εκδοχών, θα πρέπει να προσέξετε καλύτερα τις εξελίξεις τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σας ζωής. 


ΙΧΘΕΙΣ


Πολύ κίνηση, δραστηριότητα, προτάσεις, ιδέες και φυσικά εκνευρισμός κυριαρχεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου για τους περισσότερους από εσάς. Μην ξοδεύεστε σε συναναστροφές και συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Μην ξανοίγεστε οικονομικά ακόμα και αν κάποιες καταστάσεις σας χαμογελούν ή ένας άνθρωπος είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει στην υλοποίηση ενός σχεδίου σας. Μην κάνετε ένα ταξίδι αν δεν είναι απαραίτητο και μην είστε αφηρημένοι ή ριψοκίνδυνοι. Ακόμα και τα αισθηματικά σας θα σας φανούν ρόδινα αν και θα χρειαστεί προσπάθεια να μην αλλάξει το χρώμα τους μερικές μέρες αργότερα.


 


Πηγή: www.oroskopos.gr


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X