Με την Σελήνη στον Κριό, τα άστρα την Τετάρτη 4/5: Ώρα για δράση! thumbnail
Κινούμαστε σε ένα πολύ καλό κλίμα και σήμερα, αφού βρισκόμαστε κάτω από την ιδιαίτερα ευεργετική επιρροή του τριγώνου μεταξύ Ήλιου και ανάδρομου Δία που κορυφώθηκε...

Με την Σελήνη στον Κριό, τα άστρα την Τετάρτη 4/5: Ώρα για δράση!

Κινούμαστε σε ένα πολύ καλό κλίμα και σήμερα, αφού βρισκόμαστε κάτω από την ιδιαίτερα ευεργετική επιρροή του τριγώνου μεταξύ Ήλιου και ανάδρομου Δίαπου κορυφώθηκε χτες. Μιας όψης που εξυπηρετεί στόχους, σχέδια, συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα, φέρνοντας εξελίξεις σε παλαιότερες υποθέσεις ή σχεδιασμούς και δίνοντας τη δυνατότητα μιας επανεκκίνησης, μέσα από την οποία μπορούμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιδιώκουμε!


Δημιουργεί όμως και ένα περιβάλλον αναθέρμανσης στις προσωπικές μας σχέσεις, που τώρα ανακινούνται, δίνοντας το περιθώριο ενός νέου ξεκινήματος στην προσωπική μας ζωή.


Σελήνη στον Κριό


Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την δυνατή επιρροή της Σελήνης, η οποία από χτες έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού, ωθώντας μας στην ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσης, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε πιο εύκολα τα θέματά μας, αλλά και να διεκδικήσουμε οτιδήποτε μας ενδιαφέρει!


Στις 7:34 το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη ενθαρρύνει τον ψυχισμό μας και δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις έκφρασης, που μπορεί να μας βοηθήσει αφενός να διεκδικήσουμε οτιδήποτε μας ενδιαφέρει, αφετέρου να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους, να επικοινωνήσουμε πιο εύκολα τα αιτήματά μας και να γίνουν κατανοητά. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα και για ανάληψη καινούργιων πρωτοβουλιών ή δραστηριοτήτων.


Στις 8:04 το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για σημαντικές συζητήσεις, που αφορούν πρακτικά ζητήματα ή επαγγελματικά θέματα. Τώρα, μας δίνεται η δυνατότητα να τα επικοινωνήσουμε σε ένα καλύτερο κλίμα, έτσι ώστε να εισπράξουμε θετικές απαντήσεις.


Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Κριό


ΚριοίΛέοντες και Τοξότες εσείς εισπράττετε την ευεργετική επίδραση της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, καθώς σας προσφέρει τη δυνατότητα να περάσετε στη δράση και να κινήσετε τους μηχανισμούς των εξελίξεων όπως επιθυμείτε, αλλά και να πάρετε θετικές απαντήσεις στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.


 


Πηγή: www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X