Κώστας Καίσαρης: Ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» που στολίζει όλη τη σόουμπιζ, πάντρεψε την κόρη του – Ο παραμυθένιος γάμος, οι εκλεκτοί καλεσμένοι και η δεξίωση… υπερπαραγωγή

Κώστας Καίσαρης. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με… χρυσές και όμορφες στιγμές, όπως γάμοι και γιορτές. Ο φημισμένος κοσμηματοπώλης μοιράζει χαμόγελα και στολίζει όλη την «αφρόκρεμα» με καταστήματα σε Αθήνα και Μύκονο.

Το κόσμημα ήταν ήδη παράδοση για την οικογένεια από το 1908, όταν ο παππούς, Γιάννης Βουράκης ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη. Η πρώτη του δουλειά ήταν βοηθός σε κοσμηματοπωλείο. Πολύ γρήγορα, έγινε ένας από τους πιο μεγάλους κοσμηματοπώληδες της πρωτεύουσας, έχοντας ως εφόδιο το επιχειρηματικό δαιμόνιο, κάτι που κληροδότησε και στα παιδιά του, όπως φαίνεται και από την πετυχημένη πορεία τους.

kessaris.gr

Ο Κώστας Καίσαρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1940. Ο πατέρας του ήταν γιατρός και ο αδερφός του οφθαλμίατρος. Ο Κώστας ήθελε πάντα να συναναστρέφεται με χαρούμενους ανθρώπους και ο λαμπερός κόσμος του κοσμήματος του φάνηκε πιο γοητευτικός. Ωστόσο, η πρώτη αγάπη του νεαρού Καίσαρη ήταν το διπλωματικό σώμα. Αρχικά, σπούδασε οικονομικά. Μα πήρε την απόφαση να γίνει διπλωμάτης διότι ανακάλυψε πόσο σημαντικές είναι οι δημόσιες σχέσεις.

Πώς από διπλωμάτης, έγινε κοσμηματοπώλης;

Είχε πάντα μια έφεση στις ξένες γλώσσες και ξέρει 5, κάτι που λειτουργεί υπέρ του. Δυστυχώς όμως, δεν αποδείχτηκε τόσο επιμελής ως φοιτητής για να διεκδικήσει μια θέση στο διπλωματικό σώμα. Έτσι «ίσως και για το καλό του διπλωματικού σώματος» όπως έχει πει ο ίδιος με το χαρακτηριστικό χιούμορ του, έγινε τελικά κοσμηματοπώλης.  Η ενασχόληση με το κόσμημα άρχισε το 1965 όταν συνεργάστηκε με τον Άγγελο Βουράκη, συγγενή της μητέρας του, ξεκινώντας στην οδό Περικλέους την πρώτη επιχείρηση χονδρικής χρυσοχοΐας στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/B5l3mESHede/

Πέντε χρόνια αργότερα, πήρε το ρίσκο και δημιούργησε ένα σαλόνι κοσμήματος στον τρίτο όροφο ενός κτιρίου στην Ερμού, όπου και σιγά σιγά άρχισε να φτιάχνει το ακριβό πελατολόγιό του. Καθοριστικής σημασίας για τον όμιλο με το όνομά του ήταν ότι μετέτρεψε σε κοσμηματοπωλείο το κτίριο όπου στεγαζόταν το πασίγνωστό καφενείο του Ορφανίδη. Δεν άλλαξε τίποτα, κάτι που του είχε ζητήσει η Μελίνα Μερκούρη, μιας και τους έδενε φιλία.

https://www.instagram.com/p/B5l0BZrnjFO/

Λατρεύει τα παιδιά του και πρόσφατα πάντρεψε την κόρη του

Το 1990 αποδείχτηκε «χρυσή» χρονιά για εκείνον, αφού ήταν ο πρώτος Έλληνας που κατάφερε να συνεργαστεί με τον γνωστό οίκο Bulgari. Από προσωπικής άποψης, έχει κάνει δύο γάμους και έχει πέντε παιδιά που αγαπά πολύ. Τη δεύτερη σύζυγό του, Χριστιάνα, δεν την αποχωρίζεται ποτέ. Οι δυο τους είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας και τα παιδιά του, έχουν ακολουθήσει τα χνάρια του.

Πρόσφατα μάλιστα, πάντρεψε και την κόρη του, Αναστασία, η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy. Η τελετή έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό και πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του ζευγαριού. Είχε προηγηθεί ο καθολικός γάμος στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/B5lxwDZHZlr/

Η εντυπωσιακή Αναστασία επέλεξε ρούχα της Σίλιας Κριθαριώτη

Η εντυπωσιακή Αναστασία διάλεξε μια υπέροχη δημιουργία της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, το οποίο άνοιγε σε γραμμή Α και ήταν κλειστό στον λαιμό αλλά στη συνέχεια άλλαξε και έβαλε ένα άλλο λευκό φόρεμα. Το «παρών» έδωσαν- πέρα από celebrities της ελληνικής σόουμπιζ- εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και πολιτικού χώρου. Κουμπάρα ήταν μάλιστα η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία είναι καλή φίλη της νύφης.

https://www.instagram.com/p/B5lTGo9nJfX/?utm_source=ig_embed

Ανάμεσά τους και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του, Μαρέβα, η Μάρα Ζαχαρέα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων και Διευθύντρια Ειδήσεων του Star και η παρουσιάστρια της εκπομπής του «Happy Day» συνδέονται με στενή φιλία και πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/B5hcmPelpU5/

Εμφανίστηκαν μοντέλα ντυμένα με φτερά σαν της Victoria’s Secret

Η εκκλησία ήταν ανθοστόλιστη και το κλίμα άκρως συγκινητικό, με τον Κώστα Καίσαρη να παραδίδει τη νύφη στον γαμπρό. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κομμωτής της νύφης, το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του καθολικού γάμου στεκόταν αγκαλιασμένο, σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωή του.

https://www.instagram.com/p/B5oW1UBnQYd/

Να σημειωθεί πως στη φαντασμαγορική γαμήλια δεξίωση, στην οποία ήταν 1.358 καλεσμένοι και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους η μπάντα του δήμου της Κέρκυρας. Πάντως, οι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι όταν είδαν μοντέλα ντυμένα με φτερά σαν της Victoria’s Secret, να κάνουν πασαρέλα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οικογένεια Κουμάνταρου: Οι εφοπλιστές που διακρίθηκαν στις τέχνες, τη ναυτιλία, τη βιομηχανία και την πολιτική – Η σχέση με τον Νίκο Γουλανδρή και τον Σταύρο Νιάρχο

Δημήτρης Κοπελούζος: Ο επιχειρηματίας… φαινόμενο που ξεκίνησε καριέρα στα 20 του – Η οικόγενεια που λατρεύει, η επαγγελματική ζωή που τον παθιάζει και η αιώνια προσφορά στα κοινά

Τζoν Κατσιματίδης: O αυτοδημιούργητος Ελληνοαμερικανός γιος φαροφύλακα που έγινε δισεκατομμυριούχος και… κολλητός πολλών Προέδρων

Γιάννης Μακρής: Ο επιχειρηματίας με τη χλιδάτη ζωή, την καλλονή σύζυγο και τα… πάρε δώσε με τη νύχτα

Σχετικά άρθρα