Ετοιμάζουν πάρκο του σεξ! Δείτε τι θα προσφέρει στους επισκέπτες (εικόνες) thumbnail

Ετοιμάζουν πάρκο του σεξ! Δείτε τι θα προσφέρει στους επισκέπτες (εικόνες)

Ονομάζεται Eroticaland και υπόσχεται ξέφρενη ερωτική διασκέδαση στους επισκέπτες του. Το νέο ερωτικό πάρκο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στους επισκέπτες το 2018 και οι σχεδιαστές του φιλοδοξούν να γίνει η πρωτεύουσα του σεξ.  Βρίσκεται στην πόλη Piracicaba, πολύ κοντά στο Sao Paulo.


 


Η είσοδος θα κοστίζει περίπου 100 δολάρια και ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαμβάνει αφροδισιακά εδέσματα, να βλέπει ερωτικό κινηματογράφο σε δονούμενα καθίσματα και μάλιστα σε τεράστιες οθόνες 7D, να κάνει το μπάνιο του σε πισίνες με γυμνιστές! Μέχρι και τρενάκι προσφέρει το πολυθεματικό πάρκο όπου θα μπορεί να ανεβάσει κανείς την αδρεναλίνη του γυμνός! 

Η Piracicaba θα γίνει η πρωτεύουσα του σεξ, υποστηρίζει ο Mauro Morata θα γίνει η «πρωτεύουσα του σεξ» επισημαίνοντας παράλληλα τα οφέλη για την τοπική οικονομία μιας και θα ανοίξουν αρκετές νέες θέσεις εργασίας. Bέβαια το νέο πάρκο δε θα είναι ένας χώρος δημόσιου σεξ… Οι επισκέπτες μπορούν να διεγείρουν όσο θέλουν τις αισθήσεις τους αλλά αν θέλουν να συνουσιαστούν θα πρέπει να επισκεπτουν ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα από την τοποθεσία του ερωτικού πάρκου. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X