Πότε οι άνδρες θέλουν τρυφερότητα και με ποιο τρόπο;  thumbnail

Πότε οι άνδρες θέλουν τρυφερότητα και με ποιο τρόπο;

Σου απαντά ένας άνδρας, ο συγγραφέας Στιβ Σαντιγκάντι 


Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με διάφορες στρατηγικές με τις οποίες θα αυξήσεις το χρόνο αγκαλιάσματος και τις εκδηλώσεις τρυφερότητας. Θα καταφέρεις να τα εισπράττεις όλα αυτά χωρίς να καταφεύγεις στη βία. Ναι, κυρίες μου, εμείς οι άντρες έχουμε νιώσει τα χτυπήματα με το μαξιλάρι στο όνομα της τρυφερότητας καθώς μας εκτοξεύετε τα μαξιλάρια και κλαψουρίζετε: «Έλα, αγκάλιασέ με!» Υπάρχει καλύτερος τρόπος κι εγώ θα σε βοηθήσω να τον βρεις.


Όταν δεν εισπράττεις την τρυφερότητα που χρειάζεσαι δεν είναι διασκεδαστικό. Και δυστυχώς πολλοί άνθρωποι προτιμούν να αγκαλιάσουν ένα αδέσποτο παρά το σύντροφό τους. Γιατί θα πρέπει να ζητάς κάτι που θα έπρεπε να είναι φυσιολογικό; Το παραδέχομαι: έχω ζητήσει να με αγκαλιάσουν και αντ' αυτού μου κράτησαν απλώς το χέρι. Είναι γελοίο.


Αλλά είμαι αιωνίως αισιόδοξος και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για μένα.


Οι άντρες πάντα συγκρίνονται με τους σκύλους. Λοιπόν, κυρίες μου, τώρα είναι η σειρά σας. Έχεις δει σκύλο που έρχεται και χώνει τη μύτη του στο χέρι σου για να τον χαϊδέψεις; Τι κάνεις; Αμέσως τον χαϊδεύεις. Μπορείς να ακολουθήσεις κι εσύ την ίδια στρατηγική. Την επόμενη φορά που θα βλέπετε τηλεόραση στον καναπέ, πάρε το χέρι του και τοποθέτησέ το γύρω από την πλάτη σου, ενώ παράλληλα μπορείς να ακουμπήσεις το κεφάλι σου στο στήθος του. Φρόντισε να τον αγκαλιάζεις σφιχτά και με πάθος κάθε φορά που συναντιέστε αλλά και την ώρα που αποχωρίζεστε. Θα πάρει το μήνυμα και θα αρχίσει να κάνει το ίδιο. Οποιοσδήποτε αξιοπρεπής άντρας θα καταλάβει ότι σου αρέσει η τρυφερότητα και αν θέλει να σε κρατήσει, θα αρχίσει να φέρεται τρυφερά.


Σε δημόσιο χώρο


Όσον αφορά τους δημόσιους χώρους, θα πρέπει να δείξεις υπομονή και οι κινήσεις σου να είναι συγκροτημένες. Περπατώντας δίπλα του, δείχνεις τη δύναμή σου και την ανεξαρτησία σου. Του λες ότι δε χρειάζεσαι επιβεβαίωση από αυτόν.


Την επόμενη φορά που θα διασχίσετε το δρόμο μαζί, πλησία-σέ τον και πιάσε του το χέρι. Ξέρω ότι χρειάζεσαι αγκαλιές, αλλά οι εκδηλώσεις στοργής πρέπει να ακολουθούν την εξέλιξη της σχέσης.


Κάνε τα πράγματα να κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση δημιουργώντας τις δικές σου φωτογραφικές στιγμές, σταματώντας τον σε τυχαία μέρη, δίνοντάς του πεταχτά φιλιά και χαρίζοντάς του ένα πονηρό χαμόγελο.


Προχώρησε στο επόμενο στάδιο -ένα παθιασμένο φιλί- όταν επιστρέφετε στο σπίτι έπειτα από βραδινή διασκέδαση. Οι άντρες νιώθουν πιο ασφαλείς και πρόθυμοι να ενδώσουν σε οποιοδήποτε είδος τρυφερότητας όταν πιστεύουν ότι δεν τους κοιτάζει όλος ο κόσμος. Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσει ότι κανένας δε νοιάζεται και θα αισθανθεί ελεύθερος. Όλοι επιθυμούμε την κινηματογραφική μαγική στιγμή όπου το άτομο με το οποίο είμαστε μαζί θα μας αγκαλιάσει και θα μας δώσει ένα παθιασμένο φιλί.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X