Ποιά ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Ταύρο; thumbnail
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 7/1, 6/3, 6/5, 8/7, 8/9 και 8/11.

Ποιά ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Ταύρο;

Στις 6 Μαΐου 2016 και ώρα 22.29, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ένα από τα πιο σημαντικά ζώδια για σταθερά ξεκινήματα, που αντέχουν στον χρόνο. Η Νέα Σελήνη μάλιστα, σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο θετική. Με την παντελή έλλειψη αρνητικών όψεων θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια ιδιαίτερα θετική επιρροή, αν δεν υπήρχαν τόσοι ανάδρομοι πλανήτες, που δημιουργούν διλήμματα και αμφιβολίες. Ο Δίας, ο Πλούτωνας, ο Ερμής, ο Άρης και ο Κρόνος είναι όλοι τους σε ανάδρομη κίνηση, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, τουλάχιστον όσον αφορά τα εντελώς καινούργια ξεκινήματα. Καλό είναι λοιπόν να εστιάσουμε την προσοχή μας στους ήδη υπάρχοντες στόχους μας και εκεί να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ή να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. Οι ανάδρομοι πλανήτες επίσης φανερώνουν γεγονότα που ήδη “υποβόσκουν” και που μπορεί να πάρουν μια νέα μορφή. Επιπλέον, μπορούν να αποκαταστήσουν παρεξηγήσεις και ρήξεις που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Έτσι, η αναβίωση σχέσεων είναι πολύ πιθανή.


Ποια ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Ταύρο


Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη είναι αυτά της Γης(ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι) και του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθείς) και ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 7/1, 6/3, 6/5, 8/7, 8/9 και 8/11.


Νέα Σελήνη στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός


Φίλε Κριέ, σημαντική ανάκαμψη στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου αναμένεται να φέρει η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 6 Μαΐου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι κατάλληλο για να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που είναι προορισμένα να πετύχουν ή και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου. Οι θετικές γωνίες του Δία και του Πλούτωνα αποτελούν την εγγύηση για την μελλοντική ευημερία σου. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ωστόσο, ίσως είναι προτιμότερο να μείνεις προσκολλημένος στους στόχους σου, παρά να ξεκινήσεις εντελώς καινούργια εγχειρήματα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο μπορεί να ανοίξει για τους αδέσμευτους του ζωδίου. 


Ταύρος


Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 6 Μαΐου και εγκαινιάζει μια εξάμηνη περίοδο, κατά την οποία μπορείς να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα και να δημιουργήσεις γερές βάσεις για το μέλλον σου. Το διάστημα αυτό θα βιώσεις μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες, ενώ και τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν με αργούς μεν, αλλά σταθερούς ρυθμούς. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζουν ο Δίας και ο Πλούτωνας με την Νέα Σελήνη, φαίνεται ότι θα στέψουν με επιτυχία κάθε εγχείρημά σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να βελτιώσεις τη ζωή σου ή και να μετακομίσεις σε ένα καλύτερο σπίτι. Ιδιαίτερα ευνοείται και η προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να σταθεροποιήσεις μια σημαντική σχέση, να παντρευτείς ή να αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί. Η εγκατάσταση στο εξωτερικό είναι επίσης πιθανή. 


Δίδυμοι


Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 6 Μαΐου, ενεργοποιεί τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σου επιτρέπει να επεξεργαστείς καλύτερα τα σχέδια και τους στόχους σου, αν και θα πρέπει να αναβάλεις τη δράση, τουλάχιστον για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Οι θετικές ακτίνες του Δία και του Πλούτωνα, σου δίνουν την ευκαιρία να εντοπίσεις την καλύτερη τακτική και να πάρεις πολύτιμες συμβουλές από άτομα, που μπορεί να ανήκουν και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής παραμένει σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να αποδειχθεί θετική επιρροή, καθώς θα σου “φανερώσει” λάθη και ατέλειες, που εμπόδιζαν την πρόοδό σου. Επιπλέον, μια καλύτερη οικονομική στρατηγική μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από κάποια χρέη.


 


Καρκίνος


Αγαπητέ Καρκίνε, στις 6 Μαΐου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, η οποία πρόκειται να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου μέσω σημαντικών επαφών, αλλά και να δημιουργήσεις νέες φιλικές σχέσεις με άτομα που μπορούν να αποτελέσουν ισχυρούς συμμάχους σου στο μέλλον. Μια νέα οικονομική ευημερία μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα αυτό το διάστημα, ειδικά αν εντείνεις τις προσπάθειές σου. Η θετική συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα ευνοεί επίσης την αισθηματική σου ζωή και την επισημοποίηση μιας σχέσης. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σοβαρά. 


Λέων


Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 6 Μαΐου, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου και εγγυάται μια ανοδική πορεία μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εστιάσεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου στη δουλειά σου, αφού τώρα μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Η θετική συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, πρόκειται να αυξήσουν θεαματικά τις αποδοχές σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να κάνεις και κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σου. Αν σκέφτεσαι ένα επαγγελματικό ταξίδι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πραγματοποιήσεις. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου ή και να προγραμματίσεις το κοινό σας μέλλον.


Παρθένος


Αγαπητέ Παρθένε, στις 6 Μαΐου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, η οποία πρόκειται να αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική για σένα. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα ανακτήσεις την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου και θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου. Στην αισθηματική σου ζωή, που φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο αυτό το διάστημα, θα υπάρξει κάποια ευχάριστη εξέλιξη που θα αναπτερώσει το ηθικό σου. Η θετική συμμετοχή του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου καθώς και του Πλούτωνα, εγγυώνται να ανοίξουν ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο και στους αδέσμευτους του ζωδίου. Τέλος, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την αυξημένη δημιουργικότητά σου, ώστε να εξασφαλίσεις και επαγγελματικές επιτυχίες. 


Ζυγός


Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 6 Μαΐου στον όγδοο οίκοτου ηλιακού ωροσκοπίου σου, σου δίνει τη δυνατότητα να αναζωογονηθείς μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Αν σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα ή και οφειλές προς τρίτους, ίσως το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, βρεις ριζικές λύσεις που θα σε απαλλάξουν από το άγχος. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να “δεθείς” περισσότερο με άτομα που χρειάζεσαι στο πλευρό σου, να συσφίξεις τις σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Ένας νέος έρωτας για τους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί και να αναπτυχθεί αυτό το διάστημα.


Σκορπιός


Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 6 Μαΐου στο πολικό ζώδιο του Ταύρου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις εκ νέου την ποιότητα της σχέσης σου -καθώς ο Ερμής παραμένει ανάδρομος- και να φροντίσεις να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις ή προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Ακόμα και μια υγιής σχέση, θα μπορέσει τώρα να γίνει πιο ουσιαστική καθώς η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Πλούτωνα αλλά και του Δία, σε παροτρύνουν να δημιουργήσεις πιο σταθερές βάσεις, γεγονός που μπορεί και να σηματοδοτεί και την επισημοποίηση ενός σοβαρού δεσμού. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνουν μια καθοριστική γνωριμία, πιθανότατα μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον. 


Τοξότης


Φίλε Τοξότη, στις 6 Μαΐου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, η οποία πρόκειται να πυροδοτήσει εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα υπάρξουν ευκαιρίες που μπορούν να σου ανοίξουν νέες προοπτικές, ενώ αν ανήκεις στους άνεργους του ζωδίου, ίσως βρεις μια δουλειά στα μέτρα σου. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, σηματοδοτούν μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου, αλλά και την δυνατότητα να πετύχεις μια σημαντική διάκριση. Αν σκέφτεσαι ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ίσως το πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα και οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Τέλος, το καινούργιο φεγγάρι ευνοεί την επισημοποίηση μιας σχέσης ή και μια νέα γνωριμία, που μπορεί να γίνει σε επαγγελματικό περιβάλλον.


Αιγόκερως


Φίλε Αιγόκερε, στις 6 Μαΐου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, που εγγυάται μεγάλες επιτυχίες για σένα. Τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου, πρόκειται να βιώσεις μεγάλες στιγμές, καθώς φαίνεται ότι πλέον είσαι έτοιμος για το μεγάλο άλμα. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις που θα σε φέρουν στο προσκήνιο. Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο καθώς και ο Δίας στέλνουν τις θετικές ακτίνες τους στο καινούργιο φεγγάρι και σου εξασφαλίζουν την επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις. Ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ωστόσο, θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά, καθώς ο Ερμής παραμένει ανάδρομος. Στην προσωπική σου ζωή αντίθετα, ακόμα και η δημιουργία μιας νέας σχέσης είναι εφικτή. 


Υδροχόος


Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 6 Μαΐου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, ίσως έρθεις αντιμέτωπος με αυξημένες υποχρεώσεις, οι οποίες ωστόσο τώρα μπορούν εύκολα να διεκπεραιωθούν. Αν σε απασχολούν αγοραπωλησίες ακινήτων, με τον ανάδρομο Ερμή, μπορείς να “ξεφορτωθείς” ακίνητα που δεν θέλεις, καλό θα είναι όμως να αποφύγεις αγορές, καθώς δεν θα σε ικανοποιήσουν αργότερα. Η θετική συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, ενισχύει την διαίσθησή σου, γεγονός που σε προστατεύει από τυχόν κακοτοπιές. Έτσι, μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, οι νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, ίσως χρειαστούν χρόνο για να αναπτυχθούν.


Ιχθείς


Φίλε Ιχθύ, στις 6 Μαΐου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που δείχνει έντονη δραστηριότητα το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές με σημαντικά πρόσωπα, μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες ή και να σου ανοίξουν δρόμους που μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μπεις σε νέες περιπέτειες, οι οποίες όμως θα είναι ευχάριστες καθώς θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου. Επιπλέον, η θετική συμμετοχή του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Δία καθώς και του Πλούτωνα, εγγυώνται ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα, μπορεί πολύ γρήγορα να αποκτήσει γερές βάσεις. 


Πηγή: www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X