Βικτόρια Μπέκαμ: Μου έκλειναν το μικρόφωνο όταν ήμουν στις Spice Girls   thumbnail

Βικτόρια Μπέκαμ: Μου έκλειναν το μικρόφωνο όταν ήμουν στις Spice Girls

Η βρετανική Vogue την έχει τιμήσει βάζοντάς της 3 φορές στο πρωτοσέλιδό της. Έτσι η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα 100 γενέθλια του περιοδικού που γιορτάστηκαν με μεγάλη λαμπρότητα στην Εθνική Πινακοθήκη στο Λονδίνο.


Η διάσημη σχεδιάστρια έφτασε με καλή διάθεση στην έκθεση παρόλα αυτά δεν μίλησε τόσο για μόδα όσο για την εμπειρία ως μέλος των Spice Girls, του γυναικείου συγκροτήματος που μεσουράνησε στα '90s.


Κατά τη διάρκεια ομιλίας της προς το κοινό που ήταν καλεσμένο στην έκθεση, αποκάλυψε ότι τα φωνητικά της κατά κάποιο τρόπο «φιμώθηκαν» όσο ήταν στο συγκρότημα.


Σύμφωνα με την βρετανική Sun φέρεται να είπε στην οικοδεσπότη: «Συνήθιζαν να το κλείνουν και να αφήνουν μόνο τις άλλες να τραγουδούν. Είμαι όμως αυτή που γέλασε τελευταία -και τώρα το μικρόφωνό μου είναι ανοιχτό και αληθινό, τελικά».


Και μπορεί στο τραγούδι να είχε προβλήματα, όταν το θέμα, όμως, ερχόταν στην γκΑρνταρόμπα, η Posh ήταν εκείνη που είχε την καλύτερη συμφωνία. «Ήμουν πάντα εκείνη που αγαπούσε τη μόδα και αυτό μου βγήκε σε καλό γιατί τα κορίτσια συνήθιζαν να παίρνουν τα ρούχα τους δωρεάν και έτσι έμεναν πολλά χρήματα σε μένα για να πάρω το μικρό Gucci φόρεμά μου».

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X