Τι λένε τ' άστρα για τη διαχείριση των οικονομικών σας, με ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. thumbnail
Την περίοδο αυτή και μέχρι τις 22 Μαΐου 2016, ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο. Στη διάρκεια ενός έτους μπορεί να έχει μέχρι τρεις ή και τέσσερις ανάδρομες κινήσεις.

Τι λένε τ' άστρα για τη διαχείριση των οικονομικών σας, με ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο.

Την περίοδο αυτή και μέχρι τις 22 Μαΐου 2016, ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο. Στη διάρκεια ενός έτους μπορεί να έχει μέχρι τρεις ή και τέσσερις ανάδρομες κινήσεις. Ο Ερμής συνδέεται με κάθε είδους μεταφορές, ταχυδρομεία, εμπόριο, μέσα μαζικής ενημέρωσης, αγοραπωλησίες, γείτονες, αδέρφια, γραφειοκρατικές υποθέσεις, συμβόλαια. Ο Ταύρος στον οποίο βρίσκεται ο πλανήτης, συνδέεται με τα οικονομικά και τις υλιστικές αξίες και απολαύσεις. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να υπάρξει καλύτερος συνδυασμός!


Καθώς ο Ερμής αντιπροσωπεύει την πρακτική και στεγνή σκέψη, όταν βρίσκεται στη φάση της αναδρομής του παρουσιάζονται εμπόδιαλάθη,μπερδέματαπαρεξηγήσεις. Σαν ελεγκτής λοιπόν του εμπορίου και των διάφορων συναλλαγών, λογικό είναι και αυτή τη περίοδο να παρατηρείται μία σύγχυση, αλλά και μία σειρά λάθος κινήσεων. Αν δείξουμε έναν σκεπτικισμό για κάθε τι που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε, γλιτώνουμε απώλειες χρημάτων αλλά και υπομονής.


Τι να κάνουμε για να αποφύγουμε τα παρατράγουδα:


Σε περίπτωση που ενδιαφερόμαστε να προχωρήσουμε σε κάποιες επενδύσεις, ας έχουμε κατά νου πως το πιθανότερο είναι να έχουμε ελλιπείς πληροφορίες και έτσι να οδηγηθούμε σε χάσιμο χρημάτων και χρόνου. Αν νομίζουμε πως κατέχουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για μία σίγουρη επένδυση, το πιθανότερο είναι να πέσουμε έξω και αυτό θα αποδειχτεί όταν ο πλανήτης παύσει την ανάδρομη πορεία του, βγάζοντας στο φως πράγματα που αγνοούσαμε.


Μην κάνετε αγορές τη περίοδο της αναδρομής. Ηλεκτρικές συσκευές, αυτοκίνητο, ακίνητο και τα συναφή, εκτός του ότι μπορεί να παρουσιάσουν απρόοπτο πρόβλημα, μπορεί και να σκοντάψουν τις καθιερωμένες πληρωμές, στις δόσεις, στις υπογραφές, στα συμβόλαια.


Μην κάνετε αίτηση για δάνειο τη περίοδο εκείνη, αφού αυτό προϋποθέτει υπογραφές και συμβόλαια. Μία αναθεώρηση της κατάστασης αφού ο πλανήτης έχει γυρίσει ορθόδρομος, θα σας βοηθήσει να δείτε πως ίσως είχατε βιαστεί, ή ξεγελαστεί στους τόκους, ή τις δόσεις ή σε κάποιο σημείο- παγίδα.


Μην κάνετε τη φορολογική σας δήλωση. Το πιθανότερο είναι να πέσετε σε σύγχυση, αναγράφοντας λάθος ποσά και αριθμούς ή παραβλέποντας σημαντικά έξοδα.


Μην παίζετε τυχερά παιχνίδια, αφού η ροή του χρήματος τις μέρες αυτές έχει σιγάσει, αλλά απειλούνται και τα αποθέματα να εξαντληθούν.


Πού ευνοεί ο ανάδρομος Ερμής:


Αναθεωρήστε τη παρούσα οικονομική σας κατάσταση. Τσεκάρετε τις δεσμεύσεις που έχετε σε οργανισμούς και τράπεζες, κατά πόσο αυτό μπορεί να αλλάξει προς όφελός σας.


Παράλληλα, εξετάστε τα τρέχοντα έξοδα, κάντε νέους προϋπολογισμούς και προσπαθήστε για μείωση των εξόδων. O ανάδρομος Ερμής προσφέρει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε το εργασιακό σας συμβόλαιο και οποιοδήποτε άλλο συμβόλαιο είχατε στο παρελθόν υπογράψει, καθώς και τις ασφάλειες που έχετε στο όνομά σας, επιτυγχάνοντας καλύτερους όρους.


Επίσης, ελέγξτε τις πιστωτικές σας κάρτες και αν πράγματι ανταποκρίνονται στα αληθινά ποσά που πληρώνετε μηνιαίως. Συνήθως υπάρχουν ατασθαλίες και λάθη απο παλιά, που αναζητούν τη σωστή στιγμή να ξεπηδήσουν στην επιφάνεια και να διορθωθούν.


Αν πρέπει να αγοράσετε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστή, αυτοκίνητο ή κάτι άλλο που απαιτεί αρκετά χρήματα, τότε με τον ανάδρομο Ερμή θα κάνετε τη καλύτερη έρευνα αγοράς, βρίσκοντας ευκαιρίες. Στην ορθοδρόμηση του πλανήτη θα μπορέσετε να εφαρμόσετε στη πράξη όλες τις πληροφορίες που συγκεντρώσατε.


Οργανώστε τις εκκρεμότητες και τους λογαριασμούς. Φτιάξτε μία λίστα με όλα αυτά που πρέπει να πληρώσετε και να τακτοποιήσετε. Συγκεντρώστε τις αποδείξεις για τη φορολογική δήλωση, ακόμα και αν δεν είναι ακόμα καιρός να τη καταθέσετε. Ο ανάδρομος Ερμής, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία να οργανωθείτε.


Πάρτε την ευκαιρία να εντοπίσετε τι κάνετε λάθος και υπάρχει μόνιμα μία οικονομική στενότητα ή έχετε συχνά απώλειες σε ρευστό, απο συμφωνίες, απο δουλειές, απο λογαριασμούς.


Ο ανάδρομος Ερμής στο Ταύρο, μάχεται την αρνητική του φήμη, προσφέροντας λύσεις στο οικονομικό επίπεδο.


Πηγή: www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X