Τα πιο ντροπιαστικά πράγματα που κάνουν όλες οι μαμάδες  thumbnail

Τα πιο ντροπιαστικά πράγματα που κάνουν όλες οι μαμάδες

Όλες αγαπάμε τις μαμάδες μας αλλά δεν γίνεται να μην παραδεχτούμε ότι πολλές φορές μας εκνευρίζουν. Πολλές φορές μάλιστα μας κάνουν να ντρεπόμαστε μπροστά στους φίλους μας. Το χειρότερο δε είναι πως δεν το καταλαβαίνουν και όλα τους φαίνονται φυσιολογικά. Της έχεις πει πολλές φορές να σταματήσει να το κάνει, χωρίς αποτέλσμα. Αν νομίζεις ότι είναι και η μοναδική που κάνει όλα όσα θα διαβάσεις και παρακάτω, συμβαίνουν σε όλους και όλες! 


1. Εισβάλλουν στο δωμάτιο σας κάθε φορά που έχεις μαζευτεί με τους φίλους σου Ειδικά αν είναι βράδυ και κάνετε φασαρία χωρίς να το καταλαβαίνετε, μάλλον συνειδητοποιείς για τι πράγμα μιλάω και τι κατσάδα θα έχεις φάει αργότερα.


2. Σου υπενθυμίζει συνέχεια ότι αν δεν υπήρχε αυτή δεν θα υπήρχες ούτε κι εσύ όταν τυχαίνει να τσακωθείτε μπροστά σε φίλους σου 3. Mπροστά σε τρίτους σου λέει "Έλα πήγαινε να του μιλήσεις, τι ντρέπεσαι;" 


 


Και συνήθως ο εκείνος τυχαίνει να είναι κάποιος ωραίος ή κάποιος που σου αρέσει. Δεν ξέρω αν η δικιά σου μαμά το κάνει, η δικιά μου το έκανε συνεχώς. 


4. Σχολίαζει και κάνει like σε ο,τι ανεβάζεις στο Facebook. 5. Aνεβάζει κάτι που την ενδιαφέρει στον τοίχο σου για να το δεις κι εσύ ή σε κάνει tag Για να μην μιλήσω για τις φωτογραφίες που ανεβάζει με εσένα μικρό! 


6. Δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει "Μην έρθεις μέσα στο δωμάτιο" 


Κοινώς, καμία αίσθηση του ιδιωτικού χώρου
7. Σε αναγκάζει να μιλήσεις με συγγενείς για τις ευχές στο τηλέφωνο Αυτό να ξέρεις, θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμα. 


8. Στην τελική όμως είναι η μαμά σου και την αγαπάς! Πάντα να θυμάσαι ότι θα έκανε τα πάντα για εσένα και μοναδικός της στόχος είναι να είσαι ευτυχισμένη. 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X