Οι αστρολογικές προβλέψεις μέχρι και 15 Μαΐου 2016 από τον Κώστα Λεφάκη thumbnail
Το νέο φεγγάρι του Μαΐου συνεχίζει να δίνει κάποιες ελπίδες λύσης οικονομικών προβλημάτων, ο ανάδρομος Ερμής όμως διατηρεί την νευρικότητα στις κινήσεις και τις συναλλαγές.

Οι αστρολογικές προβλέψεις μέχρι και 15 Μαΐου 2016 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ


Το νέο φεγγάρι του Μαΐου συνεχίζει να δίνει κάποιες ελπίδες λύσης οικονομικών προβλημάτων, ο ανάδρομος Ερμής όμως διατηρεί την νευρικότητα στις κινήσεις και τις συναλλαγές. Θα πρέπει να διαβλέψετε τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε και να αποφύγετε πράγματα τα οποία θα λειτουργούσαν εις βάρος των συμφερόντων σας. Η εβδομάδα αυτή θεωρείται θετική να αποκαταστήσετε μια ζημιά ή να προωθήσετε την εφαρμογή ενός σχεδίου. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως σε όλα αυτά θα είναι και η συνεχής προσωπική  σας προσπάθεια συναισθηματικά τα πράγματα είναι καλύτερα ή λίγο πιο αληθινά.  


 


ΤΑΥΡΟΣ


Διανύετε την περίοδο των γενεθλίων σας κάτω από αρκετούς ανάδρομους πλανήτες. Η διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο σας μέχρι τις 20 όμως, ανοίγει ένα νέο κύκλο υποθέσεων και σε οικογενειακό και σε προσωπικό επίπεδο. Παρά τη συνεχιζόμενη κρίση, μπορείτε να λύσετε προβλήματα και μπορείτε να εξυπηρετηθείτε κιόλας και μάλιστα την στιγμή που δεν το περιμένετε. Φανείτε υπεύθυνοι στην διαχείριση των επαγγελματικών σας, μην βιάζεστε να καταλήξετε σε αποφάσεις στα ερωτικά σας και μην πανικοβάλλεστε όταν τα χρήματα σας δεν επαρκούν για να τακτοποιήσετε κάποια τρέχοντα έξοδα σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ


Η δεύτερη εβδομάδα του φετινού Μαΐου εξυπηρετεί κάποια σχέδια σας ή βοηθά τους περισσότερους από εσάς στην υλοποίηση μιας προσδοκίας σας. Παράλληλα αρκετοί θα τύχετε υποστήριξης από κάποιους ανθρώπινους παράγοντες. Αισθητή θα είναι επίσης, κυρίως  μετά τα μέσα της εβδομάδας, η αλλαγή του κλίματος στα οικονομικά σας. Ωστόσο θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, ευέλικτοι και ανθεκτικοί στις αντιξοότητες που είναι λίγο απρόβλεπτες και υπομονετικοί στις καθυστερήσεις των χρημάτων που σας οφείλονται. 


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Προχωρώντας ο Μάιος υποχωρούν τα προβλήματα εκείνα που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και σας δίνεται μια ηρεμία, όσο μπορεί να είναι εφικτή, από την πλευρά της εργασίας ή και της οικογένειας. Αισθητή θα είναι η αύξηση της κινητικότητας και η ταχύτητα που θα διαδέχεται το ένα γεγονός το άλλο. Προβληματική λίγο παραμένει η συναισθηματική σας ζωή, ενδεχομένως και η κατάσταση στα οικονομικά λόγω συσσώρευσης υποχρεώσεων. Ωστόσο τα φεγγάρια του Μαΐου σταδιακά φαίνεται ότι θα σας βοηθήσουν να λύσετε προβλήματα ή να βελτιώσετε συνθήκες διαβίωσης, έστω και προσωρινά.


  


 


ΛΕΩΝ


Το κλίμα των ημερών παραμένει έντονο και απαιτήσεις καινούργιες ορθώνονται στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και δράσης. Αυτούς τους δυο τομείς και κάθε έναν που εμπλέκεται σε αυτούς θα πρέπει να τους προσέξετε και να αποφύγετε αντιθέσεις και συγκρούσεις. Μετά τις 12 του μήνα το κλίμα αλλάζει και προβλέπεται ένα γεγονός ή μια γενικότερη αλλαγή στο περιβάλλον που σας επιστρατεύει στον εργασιακό χώρο ή αυτός ο εργασιακός χώρος γίνεται αφορμή μιας ταλαιπωρίας ή μιας επιστράτευσης σε έναν αγώνα που μάλλον δεν έχετε την διάθεση προς το παρόν να δώσετε. Συναισθηματικά τα πράγματα παραμένουν έντονα αλλά με ασαφή έκταση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Δεν αλλάζει πολύ το κλίμα με τις προηγούμενες μέρες αλλά αυξάνεται ο παράγοντας διευκόλυνσης από ανθρώπινους παράγοντες και από κάποιες εκβάσεις γεγονότων. Κινητικότητα θα παρατηρηθεί ή ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ακόμα και για ταξίδια. Ενδιαφέρον αλλά και κούραση παρουσιάζουν σπουδαστικές και νομικές ενασχολήσεις, κατάλληλη περίοδος να βάλετε μια νέα τάξη στη ζωή σας προκειμένου να ξεκαθαρίσετε με συναισθηματικές ή οικονομικές εκκρεμότητες που δειλιάζετε να κουβεντιάσετε ή να θίξετε. Μην αφήσετε το Μάιο να περάσει αναξιοποίητος σε όλους τους τομείς. 


 


ΖΥΓΟΣ


Οι μέρες έχουν ένταση, και αρκετή περιπλοκή. Οι σχέσεις συνεχίζουν να σας απασχολούν και να σας κουράζουν. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ότι προκύπτει είναι μη αναστρέψιμο. Ενισχύστε τη διπλωματικότητα σας αλλά και την ψυχραιμία σας όταν κάποια γεγονότα σας αιφνιδιάζουν. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η αισθηματική σας ζωή, αλλά όσο και να επιδιώξετε αυτό που θέλετε, δεν μπορείτε να αλλάξετε την ροή των εξελίξεων και την απόφαση του πεπρωμένου. 


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η περίοδος που μεσολαβεί είναι ενδιαφέρουσα αλλά και αρκετά κουραστική. Το βάρος της προσοχής σας πρέπει να διατηρηθεί στον εργασιακό τομέα, ενώ οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν θετικές. Όσο και αν κάποιοι παράγοντες σας ενοχλούν αποφύγετε να το δείξετε με την συμπεριφορά σας. Οικονομικά αρκεστείτε σε ότι μπορείτε βραχυπρόθεσμα να τακτοποιήσετε ή να καταφέρετε και μην αφήνετε τις ελπίδες να σας παρασύρουν σε εξωπραγματικούς υπολογισμούς. 


 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Ενδιαφέρον το διάστημα αλλά αρκετά έντονη η καθημερινότητα από πλευράς πιέσεων στον εργασιακό χώρο. Επιμεληθείτε την καλή σας φήμη και αποφύγετε να εκτεθείτε σε λεκτικές αντιθέσεις στις οποίες ενδέχεται να σας παρασύρουν γεγονότα τα οποία θα προκύψουν σκόπιμα εις βάρος σας αλλά δεν θα το συνειδητοποιήσετε αμέσως. Οικονομικά εξακολουθήστε να είστε φειδωλοί στα έξοδα και προνοητικοί στην διαχείριση. Ερωτικά μπορείτε να περάσετε καλά αυτό όμως δεν σας εγγυάται κάτι περισσότερο που θέλετε για μετά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ολοκληρώνεται ο αγώνας που ξεκίνησε πριν δυο μήνες στο στενό περιβάλλον και διαμορφώνεται το καινούργιο κλίμα μέσα στο οποίο πρέπει να ζείτε τους επόμενους μήνες. Μετά τα μέσα Μαΐου προβλέπεται μια πρόσκαιρη βελτίωση ενώ μια σειρά από γεγονότα θα δικαιώσουν αρκετούς από εσάς και θα διευκολύνουν άλλους τόσους στην εξέλιξη των επαγγελματικών ή προσωπικών σας υποθέσεων. Συναισθηματικά μάλλον προς μια βελτίωση η όλη κατάσταση αλλά εσείς έχετε «διψάσει» πολύ και ότι και να σας προφερθεί σας φαίνεται λίγο. 


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου αλλά κάποιες εξελίξεις πιο απαιτητικές. Προσπαθήστε να δείξετε την καλή πλευρά του χαρακτήρα σας σε όσους δεν είναι τόσο ακίνδυνοι αυτή την εποχή και που παρεμβαίνουν λίγο ενοχλητικά στη ζωή σας. Μην ανακοινώνετε τις προθέσεις σας ή τα προσωπικά σας σχέδια και μην είστε επιπόλαιοι σε τυχόν διακανονισμούς που θα κάνετε ή σε συζητήσεις στις οποίες θα κληθείτε να συμμετέχετε και οι οποίες αφορούν μέχρι ενός σημείου την εξέλιξη των συμφερόντων σας, άλλοτε προσωπικών και άλλοτε επαγγελματικών.


 


ΙΧΘΕΙΣ


Η περίοδος είναι λίγο σύνθετη τόσο από την πλευρά των εντυπώσεων που σας δίνονται όσο και από την πλευρά των διευκολύνσεων που σας παρέχονται. Ωστόσο θα έχετε καλύτερες πληροφορίες και θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο σωστά τις υποθέσεις σας. Συναισθηματικά το διάστημα κρύβει ενδιαφέρον ενώ για μερικούς η εποχή είναι εξαιρετικά ερωτική και προκλητική. Ωστόσο θα πρέπει να προφυλαχτείτε από αδιάκριτους παρατηρητές ή από επικίνδυνους αντιπάλους. Μεθοδεύστε τις κινήσεις και τυχόν μετακινήσεις σας, μην δημιουργείτε αντιπάθειες με την κριτική σας και μην συμπεριφέρεστε απερίσκεπτα σε συζητήσεις ή σε συμφωνίες οι οποίες επιδιώκουν να σας δεσμεύσουν σε κάτι.


 


Πηγή: www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X