Πώς θα επηρεάσει το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία τα ζώδια στις 10/5 thumbnail
Η Αφροδίτη είναι η θεά του έρωτα και ενθαρρύνει να ψάξεις να βρεις το ταίρι σου, γιατί συμβολίζει την συντροφικότητα.

Πώς θα επηρεάσει το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία τα ζώδια στις 10/5


Από τις 30 Απριλίου  η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο που αγαπά σαν Παιδί της και μπορείς να υπολογίζεις στην αγνή της πρόθεση,  να σε κάνει να περάσεις καλά. Η Αφροδίτη είναι η θεά του έρωτα και ενθαρρύνει να ψάξεις να βρεις το ταίρι σου, γιατί συμβολίζει την συντροφικότητα. Εκτός όμως, από την πρόθεση της Αφροδίτης να σε αποκαταστήσει, έχει και μια εμμονή με τον εαυτό της,  είναι δηλαδή αρκετά καλομαθημένη και λατρεύει να ικανοποιεί τις αισθήσεις της. Η Αφροδίτη, από το ζώδιο του Ταύρου, είναι υποταγμένη στις γήινες απολαύσεις, εκτιμά την ύλη και μάλλον θέλει και αποκλειστικότητα. Έτσι και εσύ αναγκάζεσαι να υποταχτείς στα τερτίπια της και θα την ακολουθήσεις στην «αμαρτία». Γίνεσαι λάτρης του καλού φαγητού, εκτιμάς την διασκέδαση και στρέφεσαι προς την Τέχνη. Ξέρεις τι ζητάς και πώς να γίνεις ευτυχισμένος.. Ο Δίας έχει έρθει στα «καλά» του, σταματά η ανάδρομη πορεία του και θα περπατήσει, χωρίς άλλες λοξοδρομήσεις,  στο ζώδιο της Παρθένου. Ο Δίας στην Παρθένο βέβαια δεν είναι και στα καλύτερα του, έχει χάσει την αισιοδοξία του, απέκτησε μια εμμονή προς την τελειότητα και οπωσδήποτε απορρίπτει κάθε προσπάθεια σου να δείχνεις, συμπεριφέρεσαι ματαιόδοξα. Όμως μαζί του θα διδαχτείς το μέτρο, θα αναλύεις τα πάντα  και έτσι θα ελέγχεις, χαλιναγωγείς πιθανά πάθη σου. Θα γίνεις πιο παραγωγικός και χρήσιμος.Στις 9,10,11 Μαΐου η Αφροδίτη στον Ταύρο σχηματίζει τη θετική όψη του τριγώνου με τον Δία στην Παρθένο. Η όψη του τριγώνου ανεβάζει την ενέργεια σου, απομακρύνει εμπόδια και όλα γίνονται, χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα. Επίσης, αυτό το τρίγωνο της γης ενθαρρύνει να ξεκουραστείς, σταματάς να φέρεσαι σαν να είσαι υπεράνθρωπος, και εμπιστεύεσαι το Σύμπαν.  Η θετική συνάντηση του Δία με την Αφροδίτη χαρίζει γήινα δώρα, όπως καλές οικονομικές απολαβές, προτάσεις για άνοδο επαγγελματική, εξομάλυνση δυσκολιών, κυρίως αν εργάζεσαι σε κλάδους υγείας, παιδείας ή είσαι υπάλληλος γραφείου. Προσοχή στις διατροφικές υπερβολές. 


(επηρεάζεται κυρίως τα ζώδιο της γης , Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και τα ζώδια του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες β’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες στην 13η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.
Το Oroskopos Shop έχει ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ! Δες ενεργειακά κοσμήματα για το ζώδιο σου >
Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου! 


Κριός


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί εργασιακά θέματα, σχέσεις με το περιβάλλον σου και η καθημερινότητα βελτιώνεται. Βελτιώνονται τα οικονομικά σου.


Ταύρος


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι και ρισκάρεις με πάθος. Ανεβαίνει η ψυχολογία σου.


Δίδυμοι


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί οικογενειακές σχέσεις, θέματα ακίνητης περιουσίας και εύκολα διαγράφεις  το παρελθόν. Βρίσκεις το καταφύγιο σου. 


Καρκίνος


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί δημόσιες σχέσεις, ένταξη σε κοινωνικές ομάδες, μετακινήσεις και γενικά την επικοινωνία σου με τους άλλους. Αποκτάς θαυμαστές.


Λέων


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί οικονομικά ζητήματα, θέματα κύρους, αναγνώρισης και συμμαχείς με τους δυνατούς. Έχεις κύρος.


Παρθένος


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί σπουδές, εργασία στο εξωτερικό και έρχεσαι σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους. Εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου.


Ζυγός


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί κληρονομικά ζητήματα, απολαβές από τρίτους και οικονομικούς διακανονισμούς. Φαίνεται να κερδίζεις.


Σκορπιός


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί συντροφικές σχέσεις, απομακρύνεσαι από  πιθανούς αντιπάλους και αποκτάς συναισθηματική πληρότητα. Διώχνεις την καχυποψία.


Τοξότης


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί επαγγελματικές αλλαγές, μετακομίσεις και μπορείς να συγκατοικήσεις.  Λύνεις προβλήματα.


Αιγόκερως


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί αισθηματικές ιστορίες, ερωτικές αναζητήσεις και συναισθηματικά ευχάριστα μπερδέματα. Αγαπάς τη ζωή.


Υδροχόος


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί νέες γνωριμίες, ξαφνικές συναντήσεις και συζητάς μια καινούργια επαγγελματική πρόταση. Νιώθεις σίγουρος.


Ιχθείς


Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης ευνοεί σχέσεις με τους ανταγωνιστές, αποφεύγονται παρεξηγήσεις και ενισχύεται η ομάδα σου ή η επιχείρηση σου. Κάτι καινούργιο γεννιέται.


 [fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X