Πουτίγκα με Τσουρέκι και γέμιση Πραλίνα!

<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής</span></strong><br /><br /><span>- 6-8 φέτες τσουρέκι</span><br /><span>- 3 αυγά</span><br /><span>- 100 γρ ζάχαρη</span><br /><span>- 500 ml φρέσκο γάλα πλήρες</span><br /><span>- πραλίνα φουντουκιού</span><br /><br /></p>
<p><br /><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση Συνταγής</span></strong><br /><br /><span>Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί.</span></p>
<p><span>Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.</span><br /><br /><span>Κόβουμε το τσουρέκι σε λεπτές φέτες. Απλώνουμε στις μισές την πραλίνα φουντουκιού και κλείνουμε σαν σάντουιτς με τις υπόλοιπες.</span><br /><br /><span>Κόβουμε το κάθε σάντουιτς τσουρεκιού στη μέση και τοποθετούμε τα κομμάτια μέσα σε ένα πυρέξ.</span></p>
<p><span>Αδειάζουμε το μείγμα του αυγού στο πυρέξ και το αφήνουμε για 30 λεπτά ώστε να απορροφηθεί το περισσότερο από το τσουρέκι.</span><br /><br /><strong>Tip: </strong><span>με ένα μεγάλο κουτάλι περιχύνουμε τα κομμάτια του τσουρεκιού για να μουσκέψουν καλά.</span></p>
<p><span>Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 °C στον αέρα και ψήνουμε για 40 λεπτά.</span></p>
<div>Δυναμώνουμε τον φούρνο στους 175 °C και ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά, ανάλογα με το πυρέξ που χρησιμοποιούμε και το ύψος του.<br />
<div><br />Μόλις ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει λίγο για 10-15 λεπτά και μετά το σερβίρουμε.<br /><br /><strong>Εναλλακτικά</strong> μπορείτε να φτιάξετε την ίδια συνταγή με κέικ αντί για τσουρέκι ή ακόμη και με κρουασάν.<br /><br />
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"><a href="http://www.alwayshungry.gr">www.alwayshungry.gr</a></div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα