Σεξ με το αφεντικό: Τι κάνουν άνδρες και γυναίκες για να ανελιχθούν επαγγελματικά thumbnail

Σεξ με το αφεντικό: Τι κάνουν άνδρες και γυναίκες για να ανελιχθούν επαγγελματικά

Το ότι πολλές γυναίκες αλλά και πολλοί άνδρες εκμεταλλεύονται τη σεξουαλικότητά τους για να πετύχουν επαγγελματικά το γνωρίζαμε. Μια νέα έρευνα όμως αυτή τη φορά από τη Γαλλία έρχεται να μας δώσει πολύ πιο συγκεκριμένα στοιχεία για τις σεξουαλικές αυτές συμπεριφορές στο χώρο της εργασίας. 


Σύμφωνα λοιπόν με δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion way τα 3/4 του πληθυσμού των νέων στη Γαλλία είναι πρόθυμο να προσφέρει ερωτικά ανταλλάγματα προκειμένου για την επαγγελματική ανέλιξη. Μιλάμε για πολύ μικρές ηλικίες από 18 έως 24 ετών, νέους δηλαδή που βρίσκονται στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα! υψηλά είναι όμως και τα ποσοστά ερωτικής προθυμίας στις ηλικίες 35 έως 49 ετών.


Βάση των αποτελεσμάτων της έρευνας 1 στους 5 θα ολοκλήρωνε κιόλας με το αφεντικό του προκειμένου να πάρει μια καλή προαγωγή. 


Ποιοι είναι πιο πρόθυμοι οι άνδρες ή οι γυναίκες; 


Το ποσοστό των ανδρών που δηλώνουν πρόθυμοι να κάνουν σεξ φτάνει το 59% ενώ αυτό των γυναικών φτάνει το 47%. Με μικρή διαφορά λοιπόν οι άνδρες εμφανίζονται να έχουν λιγότερες αναστολές. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X