Κάρτα Ταρώ της Τετάρτης: Ο ΗΛΙΟΣ και τι σημαίνει αυτό για εσάς! thumbnail
Το γενικό κλίμα της ημέρας είναι θετικό και παρόλο που υπάρχει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα, δεν πρέπει να εστιάσεις σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου, καθώς η κάρτα του Ήλιου φανερώνει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Κάρτα Ταρώ της Τετάρτης: Ο ΗΛΙΟΣ και τι σημαίνει αυτό για εσάς!


Η κάρτα Ταρώ της Τετάρτης 11 Μαΐου: Ο ΗΛΙΟΣΓενικά: Το γενικό κλίμα της ημέρας είναι θετικό και παρόλο που υπάρχει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα, δεν πρέπει να εστιάσεις σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου, καθώς η κάρτα του Ήλιου φανερώνει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Βγες έξω, κοινωνικοποιήσου και γνώρισε άτομα που μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα για το μέλλον σου. 

 

Αισθηματικά: Σήμερα, αν διατηρείς κάποια σχέση, φαίνεται πως και οι δύο θα αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο. Δεν είναι μια καλή μέρα για να γίνεις χειριστικός ή να προσκολληθείς στον άλλο, γιατί υπάρχει έντονη ανάγκη για ελευθερία μέσα στη σχέση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως κάνει την εμφάνισή του ένας πρωτότυπος έρωτας.

 

Επαγγελματικά: Αν βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, σήμερα μπορεί κάτι να παρουσιαστεί. Είναι σημαντικό να περιορίσεις εγωιστικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας σου και να μοιραστείς τα εύσημα κάποιας επιβράβευσης με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα εσύ δούλεψες περισσότερο για να πετύχετε. Σε γενικές γραμμές, υπάρχει σταθερότητα στην επαγγελματική ζωή και περιθώρια βελτίωσής της.

 

Οικονομικά: Ο τομές των οικονομικών δέχεται εύνοια σήμερα, αν και καλό θα είναι να μην οδηγηθείς σε περιττές σπατάλες. Αν αναμένεις κάποια απόφαση από ένα πρόσωπο αναφορικά με κάποια οικονομική συμφωνία, φαίνεται πως θα έχεις νεότερα σύντομα και θα είναι προς όφελός σου.

 

Υγεία: Είναι μια καλή μέρα για την υγεία σου και αν έχεις τη δυνατότητα, προσπάθησε να βρεις χρόνο για χαλάρωση και δραστηριότητες που απολαμβάνεις. Φαίνεται πως τελευταία ο τρόπος σκέψης σου έχει γίνει πιο θετικός, κάτι που βελτιώνει και την φυσική σου κατάσταση. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, σκέψου τι είναι αυτό το οποίο σε κάνει να νιώθεις αισιόδοξος και εστίασε ακόμη περισσότερο.

 

Πηγή: www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X