2 άνδρες που πρέπει να προσέχεις: Τους θέλει για  σεξ η γυναίκα σου! thumbnail
Tι αναφέρει νέα έρευνα

2 άνδρες που πρέπει να προσέχεις: Τους θέλει για σεξ η γυναίκα σου!

Mια νέα έρευνα που διενεργήθηκε για χάρη βρετανικής εταιρίας σεξουαλικών βοηθημάτων έρχεται να αποκαλύψει 8 κρυφές φαντασιώσεις γυναικών (αλλά και ανδρών) την ώρα που κάνουν σεξ!


Σύμφωνα με τη μελέτη περίπου το 50% των γυναικών την ώρα που συνουσιάζονται με τον σύντροφό τους φαντασιώνονται ότι κάνουν σεξ με κάποιον άλλον άνδρα τον οποίο θεωρούν πολύ ελκυστικό! Αυτή η «απιστία» του μυαλού δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά μοιάζει να είναι περισσότερο δική τους συνήθεια: το 46% των γυναικών ονειρεύονται κάποιο άλλο ενώ το 42% των ανδρών έχει στο νου του μια άλλη γυναίκα την ώρα του σεξ.


Ποιους μπορεί να φαντασιώνεται η γυναίκα; Το πιθανότερο είναι να σκέφτεται έναν άνδρα από το κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον της


Οι περισσότερες φαντασιώσεις αφορούν ένα συνάδελφο από τη δουλειά ή κάποιον στενό φίλο!


Είναι πιθανόν να κάνουν τη φαντασίωσή τους πράξη οι γυναίκες;


Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που έχουν να κάνουν με την ωριμότητα, τις συνθήκες αλλά και την ποιότητα της υπάρχουσας σχέσης ή του γάμου. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και εδώ οι γυναίκες έχουν τα πρωτεία!


Περίπου το 30% των γυναικών δηλώνουν ότι τελικά έκαναν σεξ με το φίλο που φαντασιώνονταν ενώ σε ποσοστό 25% οι άνδρες έκαναν πράξη τη φαντασίωσή τους πράξη.


Όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον αξιοσημείωτο είναι ότι μεγάλο ποσοστό γυναικών φαντασιώνονται ερωτικά το αφεντικό τους ενώ το το 8% των γυναικών δηλώνει ότι έκανε σεξ μαζί του.


Πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, συνηθίζουν να φαντασιώνονται προηγούμενους/ες συντρόφους τους όταν κάνουν σεξ με τους νυν.6 στους 10 άνδρες έχουν σκεφτεί την πρώην τους ενώ 14% των γυναικών διεγείρονται με την ανάμνηση ενός παλιού εραστή.


Πάντως ενώ η πλειοψηφία ανδρών και γυναικών δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις δικές τους φαντασιώσεις δηλώνοντας ότι είναι αθώες, όταν καλούνται να χαρακτηρίσουν αυτό το παραστράτημα του νου, το 30% αναφέρει πως αν το έκανε ο/ η σύντροφός τους, θα το θεωρούσαν απιστία! 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X