Πώς θα βάλεις τέλεια το ματ κραγιόν σου thumbnail
Το καλό πράγμα με τα ματ κραγιόν είναι ότι κρατάνε συνήθως πολύ περισσότερο από τα κανονικά και ξεχνάς ότι τα φοράς. Δεν είναι glossy, οπότε το αποτέλεσμα είναι λίγο διαφορετικό και όμορφο. Αν θέλεις να πετύχεις το απόλυτο look, ακολούθησε τα παρακάτω κόλπα που θα κάνουν τα χείλη σου ακαταμάχητα και πιο ζουμερά.

Πώς θα βάλεις τέλεια το ματ κραγιόν σου

Το καλό πράγμα με τα ματ κραγιόν είναι ότι κρατάνε συνήθως πολύ περισσότερο από τα κανονικά και ξεχνάς ότι τα φοράς. Δεν είναι glossy, οπότε το αποτέλεσμα είναι λίγο διαφορετικό και όμορφο. Αν θέλεις να πετύχεις το απόλυτο look, ακολούθησε τα παρακάτω κόλπα που θα κάνουν τα χείλη σου ακαταμάχητα και πιο ζουμερά. 1. Μην αμελείς την απολέπιση Ο πιο οικονομικός και απλός τρόπος είναι να αναμείξεις μέλι με ζάχαρη και να κάνεις απολέπιση με κυκλικές κινήσεις. Με αυτό το τρόπο, θα αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα και θα δεις διαφορά στη στιγμή. 


2. Πριν βάλεις το κραγιόν, ενυδάτωσε τα χείλη σου με ένα απλό lip balm για ένα πιο smooth αποτέλεσμα. 3. Για να μείνει το κραγιόν πολλές ώρες στα χείλη σου, πάρε ένα λεπτό φύλλο από ένα χαρτομάντηλο, βάλτο στα χείλη σου και βάλε λίγη πούδρα με ένα πινέλο στην περιοχή των χειλιών. 4. Αφού βάλεις το κραγιόν, με ένα πινέλο βάλε πούδρα γύρω από το περίγραμμα των χειλιών για ένα καθαρό αποτέλεσμα. 5. Πριν το κραγιόν, κάνε το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών και βάψε λίγο και τα χείλη σου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θα μεγαλώσεις τη διάρκεια του κραγιόν σου! Φρόντισε μόνο να είναι στο ίδιο χρώμα ή σε πιο ανοιχτό χρώμα. 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X