Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Η δύναμη της αγάπης! thumbnail
Μία συγκλονιστικά ενδιαφέρουσα όψη μεταξύ της Αφροδίτης στον Ταύρο και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Η δύναμη της αγάπης!

 


Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα


 


Πρόκειται για δύο πλανήτες, που όταν συνδέονται διαμορφώνουν ανάλογα με τις ενέργειές τους τη ζωή και το συναίσθημά μας, αλλά και δύο ζώδια γήινα, πρακτικά, φιλόδοξα, με προκαθορισμένες διαδρομές. Ο Πλούτωνας συμβολίζει την ισχύ, την μεταμορφωτική δύναμη, το βάθος. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τον τρόπο που ερωτευόμαστε, τον έρωτα τον ίδιο, αλλά και τα υλικά αγαθά. Οτιδήποτε ωραιοποιεί και ωραιοποιείται. Τη κοινωνικότητα, που όλοι μας έχουμε ανάγκη.


Το τρίγωνο του Πλούτωνα με την Αφροδίτη ενώνει τις δυνάμεις αυτές, ξυπνώντας βαθιά συναισθήματα μέσα μας, τα οποία συχνά αγνοούσαμε. Η όψη θα μας διδάξει πώς είναι να μεταμορφώνεσαι, να αλλάζεις και να μεταβάλλεσαι εσωτερικά, μέσα από την επίδραση που μπορεί να έχει μία σχέση, ένας έρωτας πάνω σου. Στις σχέσεις, ειδικά σε αυτές που τώρα συνάπτονται, υπάρχει η δυναμική να δημιουργηθούν τόσο δυνατά αισθήματα και τόσο ισχυροί δεσμοί, ώστε με δυσκολία θα χειραγωγήσουμε τον εαυτό μας.


Η αναγεννητική δύναμη της όψης


Ό,τι αγγίζει ο Πλούτωνας, το δυναμώνει σε υπερθετικό βαθμό. Στοιχεία πολύτιμα έρχονται στη καθημερινότητά μας, φωτίζοντας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, όπως είναι η τυφλή εμπιστοσύνη, η πίστη, η τρυφερότητα, η άνευ όρων αγάπη, το δόσιμο και το… δέσιμο. Η όψη τριγώνου λειτουργεί θετικά και σωτήρια, αφού εκφράζει μόνο τη καλή όψη των πραγμάτων.


Τα γήινα ζώδιαΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι, θα νιώσουν την επίδραση περισσότερο και πιο έντονα, ενώ ΔίδυμοιΖυγοί και Σκορπιοί, θα έχουν να κάνουν με ερωτικές ιστορίες πάθους από το παρελθόν. Ειδικά οι Δίδυμοι και οιΖυγοί, θα έχουν τη τόλμη να παραδεχτούν πως οι καταστάσεις που τους καταπιέζουν, έχουν μία πιο βαθιά αιτία που μπορεί να εντοπιστεί και να θεραπευτεί. Αυτό σημαίνει πως ίσως είμαστε έτοιμοι να πάμε μέχρι το τέρμα για έναν έρωτα, να το τραβήξουμε στα άκρα, να τον διεκδικήσουμε και πιθανότατα να τον κερδίσουμε.


Στην επαγγελματική μας ζωή η όψη μάς τροφοδοτεί με αποφασιστικότητα, υπέρμετρη φιλοδοξία, δύναμη και εύνοια. Οι στόχοι γίνονται πιο κοντινοί, πιο εφικτοί, ενώ οι συγκυρίες συνωμοτούν και αυτές, ώστε στο τέλος να προσαρμοστούν στις ανάγκες μας. Επίσης, η φήμη και το κύρος μας βελτιώνονται, παίρνουν τα πάνω τους. Η ισχύ μας αυξάνεται, καθώς και η σφαίρα επιρροής μας.


Επίσης, η όψη τριγώνου λειτουργεί θεραπευτικά, λυτρωτικά. Επουλώνει ψυχικά τραύματα, ανισορροπίες και συναισθηματικές διαταραχές, στην περίπτωση που μία σχέση στενή έχει για κάποιο λόγο διαταραχτεί ή έχει φθαρεί. Οι κρίσεις που μπορεί να βιώνουμε σε διάφορα επίπεδα, λειαίνονται, κοπάζουν. Όσοι έχουν παιδιά, με τα οποία δεν έχουν μπορέσει να αναπτύξουν ικανοποιητική επικοινωνία, τώρα είναι η ώρα για ψυχικό ζύγωμα. Αναγνωρίζονται λάθη, κατευνάζονται νεύρα, γίνεται προσπάθεια να ανοίξουμε τη ψυχή μας, αποκαλύπτοντας ό,τι την πλακώνει.


Φόβοι και ενοχές εξαφανίζονται, ειδικά όταν αφορούν το παρελθόν, ενώ τη θέση τους καταλαμβάνει η αστείρευτη όρεξη για ζωή, έρωτα και δημιουργία.
Πηγή: www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X