Τα 8 πιο... αηδιαστικά πράγματα που κάνεις μόνο με την κολλητή σου  thumbnail

Τα 8 πιο… αηδιαστικά πράγματα που κάνεις μόνο με την κολλητή σου

Είστε πραγματικά κολλητές ή απλώς καλές φίλες; Αν κάνετε τα παρακάτω λίγο πιο… ιδιαίτερα και προσωπικά πράγματα τότε μπορείτε άνετα να λέγεστε όχι απλώς κολλητές, αλλά… αυτοκόλλητες. Εσύ χρησιμοποιείς το αποσμητικό της κολλητής σου; Πειράζεις τα σπυράκια της; Ανακάλυψε αν τα κάνετε κι εσείς. 


1. Μοιράζεστε το αποσμητικό σας Η φίλη σου έχει ιδρώσει πολύ ενώ είστε μαζί και δεν έχει μαζί της αποσμητικό; Κανένα πρόβλημα! Θα της δώσεις το δικό σου. 


2. Ήσουν μαζί της όταν έκανε εμετό Σε εκείνο το πάρτι που πήρε αγκαλιά τη βότκα και προσπαθούσε να ξεχάσει τον πρώην της #truestory


3. Ενώ εσύ βαφόσουν στον καθρέφτη του μπάνιου σου, αυτή έκανε την ανάγκη της 4. Αερίζεστε χωρίς καμία ντροπή Και φυσικά πεθαίνετε στα γέλια κάθε φορά.


5. Της λες όταν δεν αντέχεις άλλο και πρέπει να κάνεις το… χοντρό σου 6. Τεστάρεις το αν θα πρέπει να ξυριστεί ή όχι Δεν υπάρχει καλύτερος κριτής για να κρίνει πόσο πολύ έχει βγει η…. τρίχα! 


7. Πειράζετε η μια τα σπυράκια της άλλης Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα έχει μανία με το να ζουλάει τα σπυράκια, είναι δεν είναι δικά του! 


8. Αλληλοβοηθιέστε με τα ζητήμα εκεί κάτω


gross


Έχεις βγάλει κάτι που σε ενοχλεί; Γι' αυτό είναι η κολλητή σου εκεί, για να κάνει την καλύτερη… διάγνωση. Bonus όταν έχεις καταφέρει το καλύτερο ξύρισμα και θέλεις να το μοιραστείς μαζί της. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X