Αυθεντική Σούπα Gazpacho!

<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής</span></strong><br /><br /><span>- 5 μέτριες ντομάτες</span><br /><span>- 1 μικρό αγγουράκι</span><br /><span>- 1 πράσινη πιπεριά</span><br /><span>- 1 κόκκινη πιπεριά</span><br /><span>- 1 κρεμμύδι</span><br /><span>- 1 σκελίδα σκόρδο</span><br /><span>- 1/2 φέτα μπαγιάτικο χωριάτικο ψωμί</span><br /><span>- 200 ml ελαιόλαδο</span><br /><span>- 1 κουταλιά ξίδι από κόκκινο κρασί</span><br /><span>- θυμάρι</span><br /><span>- αλάτι</span><br /><span>- φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span><br /><span>- Croutons</span><br /><strong><span style="text-decoration: underline;"><br /></span></strong><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση Συνταγής</span></strong><br /><br /><span>Καθαρίζουμε τις ντομάτες από τα κοτσάνια τους και τις βάζουμε σε έναν πολυκόφτη.</span><br /><br /><span>Μαζί προσθέτουμε τη μισή κόκκινη και τη μισή πράσινη πιπεριά, το μισό κρεμμύδι και το σκόρδο.</span><br /><br /><span>Χτυπάμε αρχικά τα λαχανικά μας και προσθέτουμε μετά το ελαιόλαδο, το ψωμί και τα μπαχαρικά και χτυπάμε πάλι καλά.</span></p>
<p><span>Μόλις είναι έτοιμη, περνάμε τη σούπα από λεπτή σίτα, ώστε να γίνει μία βελούδινη κρέμα.</span><br /><br /><span>Την βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες ή ιδανικά για 1 μέρα.</span><br /><br /><span>Όταν είναι η ώρα να την σερβίρουμε, ψιλοκόβουμε σε κυβάκια τα υπόλοιπα λαχανικά, δηλαδή τη μισή πράσινη και κόκκινη πιπεριά και το το μισό κρεμμύδι.</span><br /><br /><span>Προσθέτουμε στην παγωμένη σούπα το ξίδι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε κάθε πιάτο με από πάνω τα ψιλοκομμένα λαχανικά και τα croutons.</span></p>
<p> </p>
<p><span><a href="http://www.alwayshungry.gr/">http://www.alwayshungry.gr/</a></span></p>
<p><span><br /></span></p>

Σχετικά άρθρα