Cheesecake με Σύκα και Μέλι!

<div><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής</span></strong><br /><br />- λίγα φρέσκα και ώριμα σύκα</div>
<div>- 3 μπισκότα digestive (περίπου 40γρ.)</div>
<div>- 10 γρ. βούτυρο </div>
<div>- 240 γρ. μαλακό τυρί mascarpone</div>
<div>- 60 γρ. λευκή ζάχαρη</div>
<div>- λίγο θυμαρίσιο μέλι<br /><strong><span style="text-decoration: underline;"><br /></span></strong><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση Συνταγής</span></strong><br /><br />Ξεκινάμε με τη βάση και χτυπάμε καλά σε έναν πολυκόφτη τα μπισκότα με το βούτυρο. </div>
<div> </div>
<div>Μόλις ενοποιηθούν, χωρίζουμε το μίγμα στη μέση και το βάζουμε σε δύο ποτήρια.</div>
<div> </div>
<div>Χτυπάμε το mascarpone με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέμα.</div>
<div> </div>
<div>Τη μοιράζουμε στα δύο ποτήρια και τα τοποθετούμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο. </div>
<div><br />Πριν τα σερβίρουμε, προσθέτουμε από πάνω τα σύκα σε κομμάτια και το μέλι.</div>
<div> </div>
<div> </div>
<div> </div>
<div><a href="http://www.alwayshungry.gr/">http://www.alwayshungry.gr/</a></div>

Σχετικά άρθρα