Κοτοπουλάκια Πανέ!

<div><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής </span></strong><br /><br />- 5-6 μπουτάκια κοτόπουλου (κοπανάκια)<br />- 2 κουταλάκια αλάτι<br />- 1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη<br />- 1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη<br />- 2 κουταλάκια γλυκιά πάπρικα<br />- 1/2 κουταλάκι πιπέρι<br />- 1/2 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη<br />- 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις<br />- 1 αυγό<br />- 50 ml φρέσκο γάλα<br />- Λάδι για τηγάνισμα (καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο)<br /><strong><span style="text-decoration: underline;"><br /></span></strong><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση Συνταγής<br /></span></strong><br />Η συνταγή αυτή είναι πολύ απλή και με εγγυημένο αποτέλεσμα.<br /><br />Το πρώτο στάδιο είναι να ανακατέψουμε καλά το αλεύρι με όλα τα μπαχαρικά μαζί, μέσα σε ένα βαθύ πιάτο.<br />
<div class="separator"> </div>
Σταδιακά περνάμε όλα τα μπουτάκια από το μείγμα με το αλεύρι.<br />
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Σε ένα άλλο βαθύ πιάτο χτυπάμε το αυγό με το γάλα και βουτάμε σε δόσεις ένα ένα τα κομμάτια του κοτόπουλου. Μετά τα περνάμε πάλι από το αλεύρι για να κάνουν ωραία κρούστα.</div>
<br /><strong>Tip: </strong>το μυστικό για να γίνουν πολύ τραγανά, είναι να αφήσετε την πέτσα στο κοτόπουλο. <br />
<div class="separator">Σε μία κατσαρόλα έχουμε ζεστάνει σε υψηλή θερμοκρασία το λάδι και τηγανίζουμε τα μπουτάκια για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρουν καλό χρώμα και να ψηθούν στο εσωτερικό τους. Είναι σημαντικό το κοτόπουλο να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να ψηθεί σωστά στο εσωτερικό του.</div>
</div>
<div><br />Τα σερβίρουμε ζεστά με γιαούρτι αρωματισμένο με δυόσμο και καυτερή πιπεριά τσίλι.<br />Μπορείτε να τα συνοδεύσετε και με μία δροσερή σαλάτα.</div>
<div> </div>
<div> </div>
<div><a href="http://www.alwayshungry.gr/">http://www.alwayshungry.gr/</a></div>
<div><br /><br /></div>
<div> </div>
<div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
</div>

Σχετικά άρθρα