Σάκχαρο: Νέα αναίμακτη μέθοδος μέτρησης thumbnail
Τη δυνατότητα απαλλαγής από το επώδυνο τρύπημα για τη μέτρηση του σακχάρου, προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Σάκχαρο: Νέα αναίμακτη μέθοδος μέτρησης

Τη δυνατότητα απαλλαγής από το επώδυνο τρύπημα για τη μέτρηση του σακχάρου, προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών.


Νέα μέθοδος η οποία εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου, επιτρέπει πιο συγκεκριμένα την αναίμακτη μέτρηση του σακχάρου, ακόμη και πάνω από τα ρούχα! Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ένας μικρού μεγέθους και τελευταίας τεχνολογίας αισθητήρας, τοποθετείται με διακριτικό τρόπο πάνω στο βραχίονα του ασθενούς, προσφέροντας έναν πρωτοποριακό ψηφιακό τρόπο ανάγνωσης και αξιολόγησης των μετρήσεων, ο οποίος ονομάζεται Προφίλ Διακύμανσης Γλυκόζης (Ampulatory Glucose Profile).


Η νέα μέθοδος αναίμακτης μέτρησης εφαρμόστηκε ήδη στους πρώτους ασθενείς, από το Δρ. Ιωάννη Ντούπη, Διευθυντή Ειδικό Παθολόγο-Διαβητολόγο στο Ιατρικό Π. Φαλήρου. Χάρη σε αυτήν, η αγωγή μπορεί να τροποποιηθεί κατάλληλα, ώστε να επιτευχθούν οι επιθυμητοί γλυκαιμικοί στόχοι.


«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς είμαστε οι πρώτοι που εφαρμόσαμε στην Ελλάδα την πρωτοποριακή μέθοδο μέτρησης του σακχάρου αξιοποιώντας τις δυνατότητες της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, πιστοί τη δέσμευση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Με τη νέα μέθοδο, καταφέραμε να βελτιώσουμε σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών, απαλλάσσοντας τους από το επώδυνο τρύπημα, ενώ παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα λήψης πιο στοχευμένων αποφάσεων για τη διαχείριση του διαβήτη», αναφέρει ο Δρ. Ιωάννης Ντούπης, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής Ειδικός Παθολόγος-Διαβητολόγος στο Ιατρικό Π. Φαλήρου.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X