Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016  thumbnail

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Θα έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να κινηθείς με άνεση στο χώρο, όμως, αξιοποίησε με επωφελή τρόπο για σένα τις εμπιστευτικές πληροφορίες που θα πάρεις. 


 


ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που ο δρόμος σου δεν ήταν στρωμένος με κόκκινο χαλί κατάφερες να κάνεις μεγάλη πρόοδο και να κλείσεις αρκετές από τις εκκρεμότητες που είχες, αλλά να φέρεις και βελτιώσεις στα σχέδιά σου με ουσιαστικές αποφάσεις που λάβεις.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πριν προχωρήσεις εναρμίνισε τις δυνάμεις με τα «θέλω» σου, ώστε να ανοίξουν και οι άλλοτε κλειστές πόρτες. Με χαμηλούς τόνους και υψηλό τον πήχη των προσδοκιών σου θα νιώσεις πιο βέβαιος για τα βήματά σου. 


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταμάτα να σκέπτεσαι πάντα τις ατέλειες των άλλων, γιατί και εσύ δεν είσαι τέλειος. Αντιστάσου στις παραχωρήσεις και τους συμβιβασμούς, εκφράζοντας ανοιχτά και δυναμικά αυτά που θες.


 


ΛΕΩΝ: Θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για να βρεθείς πιο κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμείς αλλά και για να ζήσεις με τον τρόπο που σε αντιπροσωπεύει.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποδεσμεύσου από περιττές απαιτήσεις και βάλε σα στόχο σου να ασχοληθείς με τομείς της ζωής σου που έχεις παραμελήσει.


 


ΖΥΓΟΣ: Οι πιέσεις θα συνεχίζονται από διάφορες πλευρές, γι’ αυτό κράτα αποστάσεις από εκεί που πιστεύεις πως υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπάθησε να ελέγξεις τη συμπεριφορά σου και να μη γίνεσαι επιθετικός ή παρορμητικός όταν  δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεση που έχεις για εκσυγχρονισμό θα συμβάλλει αποτελεσματικά στο να αναζητήσεις νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σου.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκτίμησε ακόμα και τις μικρές προσφορές από την πλευρά των άλλων. Θα έχεις την τάση να επικρατείς σε αντίξοες συνθήκες και να βάζεις συχνά στοιχήματα με τον εαυτό σου. 


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σου για περιπέτειες θα εναλλάσσεται με τη σοβαρή πραγματικότητα και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου θα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου.


 


ΙΧΘΥΣ: Προσπάθησε να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος και να κάνεις πιο συντροφικές τις σχέσεις σου γιατί ενώ είσαι αρκετά υπομονετικός, κάποιες φορές είσαι αδιάλλακτος.


 


Πηγή: www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X