Σουφλέ με Ζυμαρικά!

<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής </span></strong></p>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">- 500 γρ πένες ή ριγκατόνι </div>
<div class="separator">- 200 γρ μπέικον</div>
<div class="separator">- 500 γρ φρέσκα μανιτάρια (πορτομπέλο, λευκά μανιτάρια, καφέ μανιτάρια, πλευρώτους)</div>
<div class="separator">- 200 γρ τυρί τριμμένο (100 παρμεζάνα, 100 πεκορίνο ρομάνο Ιταλίας)</div>
<div class="separator">- 400 ml κρέμα γάλακτος</div>
<div class="separator">- 1 αυγό</div>
<div class="separator">- ελαιόλαδο</div>
<div class="separator">- αλάτι</div>
<div class="separator">- πιπέρι</div>
<div class="separator">- φρέσκο θυμάρι (προαιρετικά)</div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"><strong>Εναλλακτικά</strong>, αν προτιμάτε συνταγές διαίτης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καπνιστή ή ψητή γαλοπούλα και κρέμα γάλακτος light. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"><strong><span style="text-decoration: underline;">Εκτέλεση Συνταγής </span></strong></div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Βράζουμε σε αρκετό αλατισμένο νερό τις πένες, 1-2 λεπτά λιγότερα από τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Σουρώνουμε τα μακαρόνια και στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε 50 ml ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Κόβουμε τα μανιτάρια και το μπέικον σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στα ζυμαρικά. Ρίχνουμε μετά το μείγμα του τυριού και ανακατεύουμε καλά. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Προσθέτουμε το μείγμα αυτό στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Αδειάζουμε τα ζυμαρικά σε ένα μεγάλο πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε αμέσως σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 190-200 °C για 20 λεπτά. </div>
<div class="separator"><strong><br /></strong></div>
<div class="separator"><strong>Tip: </strong>το μυστικό της επιτυχίας για το καλύτερο σουφλέ ζυμαρικών είναι το καλό ανακάτεμα όλων των υλικών και το ψήσιμο τους αμέσως σε προθερμασμένο φούρνο. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator">Το σουφλέ ζυμαρικών είναι έτοιμο όταν πάρει λίγο χρώμα. Το βγάζουμε από τον φούρνο, το αφήνουμε για 10 λεπτά να σταθεί και μετά σερβίρουμε σε μερίδες. </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"><a href="http://www.alwayshungry.gr/">http://www.alwayshungry.gr/</a></div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
<div class="separator"> </div>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα