Τα αστρολογικά νέα της εβδομάδας μέχρι και τις 22 Μαίου  thumbnail

Τα αστρολογικά νέα της εβδομάδας μέχρι και τις 22 Μαίου

ΚΡΙΟΣ


 Γενική τάση εβδομάδας: με λίγη υπομονή, μπορείς ν’ απολαύσεις μικρές, αλλά μετρήσιμες νίκες όσον αφορά στα οικονομικά ζητήματα.


Ευνοείσαι: γιατί μπορείς να κάνεις εποικοδομητικές κινήσεις, εφόσον δεν βιάζεσαι και προσέχεις κάθε σου βήμα, εσύ της 20-21-22-23/3.


Πρόσεξε: τη νευρικότητα που μπορεί να τινάξει καταστάσεις στον αέρα, αλλά και τα οικονομικά ζητήματα, αν γεννήθηκες κοντά στις 6/4.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενική τάση εβδομάδας: οι καταστάσεις / εξελίξεις σε ωθούν να εστιάζεις στο χρήμα και σε σχετικές ανασφάλειες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάς τις προοπτικές επίλυσης του προβλήματος κι όχι το ίδιο το πρόβλημα.


Ευνοείσαι: με τύχη, γοητεία, διπλωματία κι ομορφιά κερδίζοντας τις εντυπώσεις, εσύ του γ’ δεκαημέρου (αρκεί να το επιτρέπει και ο προσωπικός αστρολογικός σου χάρτης). Οι πάσης φύσεως συναλλαγές πετυχαίνουν με διαλλακτικότητα κι ευελιξία στη διαχείριση, αν γεννήθηκες κοντά στις 5/5.


Πρόσεξε: Να διαχειριστείς με μαεστρία οτιδήποτε σε εκνευρίζει, ώστε να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα χωρίς «απώλειες»- κυρίως εσύ της 4-5/5.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενική τάση εβδομάδας: σιγά σιγά αρχίζει και ξυπνά το μέσα σου εγείροντας απαιτήσεις για κάτι καλύτερο σε κάθ’ επίπεδο. Πρόσεξε πώς θα επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου.


Ευνοείσαι: εσύ της 12-13/6, γιατί ενδεχομένως, ακόμα και στα δύσκολα, κάπου υπάρχει μια απρόσμενη διέξοδος που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση.


Πρόσεξε: τη νευρικότητα που μπορεί να τινάξει καταστάσεις στον αέρα, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες,  αν γεννήθηκες κοντά στις 22/5 – εφόσον το προσωπικό σου ωροσκόπιο δεν υπόσχεται μια άλλη, πιο ομαλή εξέλιξη αλλαγής.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενική τάση εβδομάδας: η κούραση φέρνει την ανάγκη για ξεκούραση / απόσυρση / απόδραση. Απόφυγε τις συγκρούσεις εκεί όπου απαιτείται να είσαι στις επάλξεις, ακόμα κι αν δεν αντέχεις άλλο.


Ευνοείσαι: γιατί μπορείς να στοχεύσεις στην υλοποίηση ορισμένων σημαντικών για εσένα στόχων αξιοποιώντας τη στήριξη φίλων και γνωριμιών και κάνοντας αισθητή τη γοητευτική παρουσία σου με τρόπο διπλωματικό σε συλλογικούς χώρους- αν γεννήθηκες κατά το γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Επικοινωνείς (εκ νέου) και έχεις πιθανότητες θετικών αποτελεσμάτων από τις επαφές σου, αν έχεις γενέθλια κοντά στις 6/7. 


Πρόσεξε: τη νευρικότητα που μπορεί να τινάξει καταστάσεις στον αέρα, τόσο σε φιλίες κι έρωτες, όσο και στα επαγγελματικά σου, αν γεννήθηκες κοντά στις 8/7.


 


 


ΛΕΩΝ


Γενική τάση εβδομάδας: σιγά σιγά ξυπνά η κοινωνική σου πλευρά και φαίνεται πως το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά σου!


Ευνοείσαι: εσύ της 14/8, γιατί ενδεχομένως, ακόμα και στα δύσκολα, κάπου υπάρχει μια απρόσμενη διέξοδος ή ιδέα που σου δίνει όραμα και λύσεις. Ευνοείσαι κι εσύ της 24-25-26/7, γιατί μπορείς να δρας δημιουργικά κι αποδοτικά, αρκεί να μη βιάζεσαι και να προσπαθείς να οργανώσεις κάθε σου βήμα. Μια ερωτική ιστορία δεν αποκλείεται να σε (ξανα)απασχολήσει!


Πρόσεξε: Να διαχειριστείς με μαεστρία οτιδήποτε σε εκνευρίζει, ώστε να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα χωρίς «απώλειες»- κυρίως εσύ της 6-7/8.

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενική τάση εβδομάδας: οι κοινωνικές κι επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις τίθενται σε πρώτη γραμμή σιγά σιγά. Καλείσαι ν’ ανταποκριθείς δεόντως και φαίνεται πως μπορείς να τα πας μια χαρά, αρκεί να μην αγχώνεσαι υπέρμετρα.


Ευνοείσαι: με τύχη στα συναισθηματικά ζητήματα και σε μεγάλες επιθυμίες σου, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, ταξίδια, νομικές διαδικασίες, διαγωνισμούς, εργασία σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, εφόσον γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο. Με σωστή διαχείριση συνεννοείσαι εποικοδομητικά, εσύ που έχεις γενέθλια κοντά στις 6/9.


Πρόσεξε: τη νευρικότητα ή ένα πρόβλημα που μπορεί να τινάξει καταστάσεις στον αέρα, τόσο στην καριέρα, όσο και στην οικογένεια, αν γεννήθηκες κοντά στις 24/8. Μια πιο ελαφριά εκδοχή θα ήταν η αλλαγή χώρου (σπιτιού / επαγγελματικής έδρας).


 


 


ΖΥΓΟΣ


Γενική τάση εβδομάδας: καιρός για ταξίδια. Κυριολεκτικά ή μεταφορικά, δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να προσπαθήσεις να βρεις, να δεις και να γευτείς την αισιόδοξη πλευρά του όποιου θέματος.


Ευνοείσαι: εσύ που έχεις γενέθλια κοντά στις 24/9, καθώς η πανσέληνος μπορεί να σημάνει την θετική ολοκλήρωση σε μια συμφωνία ή σ’ ένα άλλο ζήτημα που σε απασχολεί.


Πρόσεξε: τη νευρικότητα που μπορεί να τινάξει καταστάσεις στον αέρα, αλλά και τα οικονομικά ζητήματα,  αν γεννήθηκες κοντά στις 9/10.


 


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενική τάση εβδομάδας: τα κοινά οικονομικά (στο γάμο / στη σχέση / στο συνεταιρισμό), αλλά και τα κληρονομικά ή οτιδήποτε σχετίζεται με τράπεζες, δάνεια, κάρτες κλπ. μάλλον τίθενται σε πρώτο πλάνο, όπως και οι όποιες βαθιές σου ανάγκες κι ανασφάλειες που οφείλεις να δεις με σοβαρότητα και να διαχειριστείς (με απέραντο σεβασμό στον εαυτό σου).


Ευνοείσαι: σε προσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες, εσύ του γ’ δεκαημέρου (αρκεί να το επιτρέπει και ο προσωπικός αστρολογικός σου χάρτης). Οι συναλλαγές πετυχαίνουν με διαλλακτικότητα κι ευελιξία στη διαχείριση, αν γεννήθηκες κοντά στις 6/11.


Πρόσεξε: Να διαχειριστείς με μαεστρία οτιδήποτε σε εκνευρίζει, ώστε να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα χωρίς «απώλειες»- κυρίως εσύ της 6-7/11. 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενική τάση εβδομάδας: σιγά σιγά αρχίζεις και νιώθεις πως ο κάθε άλλος (στη σχέση ή στη συνεργασία) είναι όντως σημαντικός και μπορεί να κάνει την καταλυτική διαφορά (θετική ή αρνητική αναλόγως). Συνεπώς πρέπει να επιλέξεις σωστά ή και να διαχειριστείς με εύστοχο τρόπο, για να είναι το αποτέλεσμα ένα (κοινά) αποδεκτό δημιούργημα.


Ευνοείσαι: : εσύ της 14/12, γιατί ενδεχομένως, ακόμα και στα δύσκολα, κάπου υπάρχει μια απρόσμενη διέξοδος, μια έμπνευση ή δημιουργική ιδέα που σου δίνει όραμα και λύσεις.


Πρόσεξε: τη νευρικότητα που μπορεί να τινάξει καταστάσεις στον αέρα, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες,  αν γεννήθηκες κοντά στις 24/11 – εφόσον το προσωπικό σου ωροσκόπιο δεν υπόσχεται μια άλλη, πιο ομαλή εξέλιξη αλλαγής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενική τάση εβδομάδας: μάλλον αρχίζεις να μετράς εκκρεμότητες και θες να βάλεις μια σειρά: στο σπίτι, στην εργασία, αλλά και στη φροντίδα του εαυτού σου. Δεν σε φοβάμαι, γιατί είσαι «μανούλα» στον προγραμματισμό, αλλά και στην τήρηση οργανογραμμάτων.


Ευνοείσαι: με τύχη στα συναισθηματικά ζητήματα και σε μεγάλες επιθυμίες σου, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργία, το ελεύθερο επάγγελμα, τις τέχνες και τα παιδιά, εφόσον γεννήθηκες στο γ’ δεκαήμερο. Οι ιδέες σου, όπως και οι επαφές σου μπορούν υπό συνθήκες σωστής διαχείρισης να φέρουν θετικά αποτελέσματα, αν έχεις γενέθλια κοντά στις 5/1.


Πρόσεξε: τη νευρικότητα που μπορεί να τινάξει καταστάσεις στον αέρα, τόσο σε φιλίες κι έρωτες, όσο και στα επαγγελματικά, αν γεννήθηκες κοντά στις 6/1.


 


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


 Γενική τάση εβδομάδας: με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, η ζωή μπορεί και φαίνεται ωραιότερη. Είναι ο ήλιος; είναι τα παιδιά σου; είναι οι διακοπές ή μια επιθυμία ή έμπνευσή σου που γίνεται πραγματικότητα; ή μήπως είναι ο έρωτας που σε κάνει και τα βλέπεις όλα διαφορετικά;  


Ευνοείσαι: : εσύ της 11/2,  γιατί ενδεχομένως, ακόμα και στα δύσκολα, κάπου υπάρχει μια απρόσμενη διέξοδος, σύμπτωση, συνάντηση ή ιδέα που σου δίνει όραμα και λύσεις. Ευνοείσαι κι εσύ της 21-22-23/1, γιατί μπορείς να δρας δημιουργικά κι αποδοτικά, αρκεί να οργανώνεις μεθοδικά τους στόχους σου και να μην πιέζεις καταστάσεις προσπαθώντας να επιβληθείς άκομψα σε συλλογικούς χώρους.  Μια ερωτική ιστορία δεν αποκλείεται να σε (ξανα)απασχολήσει!


Πρόσεξε: Να διαχειριστείς με μαεστρία οτιδήποτε σε εκνευρίζει, ώστε να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα χωρίς «απώλειες»- κυρίως εσύ της 3-4/2.
ΙΧΘΥΕΣ


 Γενική τάση εβδομάδας: κάποιες εποχές του χρόνου καλούμαστε να ασχοληθούμε περισσότερο με τις εσωτερικές μας ανάγκες ή με το σπίτι (ως χώρο) ή ακόμα και με αγαπημένα – οικεία πρόσωπα. Μια τέτοια εποχή ανατέλλει για εσένα τώρα.


Ευνοείσαι: εσύ του γ’ δεκαημέρου σε οτιδήποτε σχετίζεται με επαφές- συζητήσεις- δημόσιες σχέσεις, με σεμινάρια, με μετακινήσεις, με τ’ αδέλφια – ξαδέλφια, με διαδικασίες εμπορίου, αλλά και με το μεταφορικό σου μέσον. Μπορείς να μελετήσεις τις περαιτέρω κινήσεις σου και να οργανωθείς σωστά, χωρίς να λαμβάνεις τελεσίδικες αποφάσεις, ειδικά εσύ που έχεις γενέθλια κοντά στις 4/3.


Πρόσεξε: τη νευρικότητα ή ένα πρόβλημα που μπορεί να τινάξει καταστάσεις στον αέρα, τόσο στην καριέρα, όσο και στην οικογένεια, αν γεννήθηκες κοντά στις 20/2.  Μια πιο ελαφριά εκδοχή θα ήταν η αλλαγή χώρου (σπιτιού / επαγγελματικής έδρας).


 


Πηγή: www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X