Με Ήλιο, Αφροδίτη και ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο είναι τα άστρα σήμερα 17/5 thumbnail
Για λίγο ακόμα, Ήλιος, Αφροδίτη και ανάδρομος Ερμής κινούνται στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύοντας θέματα πρακτικότητας και δημιουργώντας την ανάγκη της σταθερότητας και της ασφάλειας.

Με Ήλιο, Αφροδίτη και ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο είναι τα άστρα σήμερα 17/5

Για λίγο ακόμα, Ήλιος, Αφροδίτη και ανάδρομος Ερμής κινούνται στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύοντας θέματα πρακτικότητας και δημιουργώντας την ανάγκη της σταθερότητας και της ασφάλειας.


Τα άστρα την Τρίτη, 17 Μαΐου 2016, με Ήλιο, Αφροδίτη και ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο


 


Κάθε ενέργεια, κάθε συμπεριφορά, κάθε πρόθεση, κρύβει πίσω της τη διάθεση να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που βοηθά την ψυχή μας, το συναίσθημά μας, τις σχέσεις μας να κινούνται σε ένα κλίμα ηρεμίας και χαλάρωσης, χωρίς ερωτηματικά και αναζητήσεις, χωρίς προβληματισμούς, αλλά με μία μεγαλύτερη ώθηση στην απόλαυση!


Υπάρχει μια ζεστασιά κυρίως στα θέματα των σχέσεων, που ενισχύονται και φέρνουν πιο κοντά τα πρόσωπα, τα βοηθούν να επικοινωνήσουν καλύτερα, ενώ συχνά υπάρχει και βελτίωση ή αποκατάσταση, ακόμα και σε σχέσεις που μας δυσκόλεψαν στο παρελθόν.


Τις ημέρες αυτές, ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ομαλό κλίμα και να βάλουμε τις βάσεις που χρειαζόμαστε για να νιώσουμε ασφαλείς, ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθέναν από εμάς αυτό! Ας μην ξεχνάμε πως λίγο παρακάτω, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων την Παρασκευή, αλλά κυρίως με την Πανσέληνο στον Τοξότη, τα πράγματα αλλάζουν, ανεβάζοντας τις δονήσεις… πολύ ψηλά!


Σελήνη στον Ζυγό


Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την ενέργεια της Σελήνης στον Ζυγό, μεταφέροντας το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας. Το κλίμα ευνοεί πάσης φύσεως συζητήσεις, συναναστροφές και κοινωνικότητα, που προάγει τα θέματα που μας ενδιαφέρουν, ενώ μας προτρέπει να ασχοληθούμε και με την ομορφιά, την καλαισθησία ή ό,τι σχετίζεται με την εξωτερική μας εικόνα!


ΔίδυμοιΖυγοί, και Υδροχόοι, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της σημερινής ημέρας για να προωθήσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν στα κατάλληλα πρόσωπα, να δείτε φίλους, να κοινωνικοποιηθείτε ή να μοιραστείτε χρόνο με το ταίρι σας!


 


Πηγή: www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X